- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
válasz
hobizoli #341858 üzenetére
Menne, és működne, és téged se zavarna, ahogy senkit se zavar itthon semmi sem annyira, hogy akár 2 fűszálat is keresztbe tegyen
a lakosság negyedének az SZJA-ját most engedtük el, mondván nincs rá szükség, van itt pénz.
Nem kell betonelem, az áruszállítást és a buszokat be kell engedni valahogyan.
#focvis: nekem ez is jó
de legalábbis kipróbálnám. Én minden reggel (nincs home office) buszocskázok 20 percet a busz sávban (gyorsabban, mint az autók) és minden délután sétálok futok 25-55 percet hazafele (6km, kivéve ha nagyon esik, mert akkor hazafele is busz). Ahhoz, hogy legyen parkolóhelyem 06:00-ra kellene beérnem dolgozni (és akkor 20 perc busz helyett 10 perc lenne autóval, ezaz44!!4!4), de jó nekem a 08:00 kezdet is.
Nekem is álom a kertesház, lesz is majd a Pilisben, ahová kimegyek minden pénteken (hátha sikerül legalább részleges home office-t lőni addigra), hétfőn pedig vissza. Ami most van a városban, az nem élhető, és azért kell megfulladnom, hogy egyesek Fótról és Halásztelekről állhassanak a dugóban 1,5 órákat, vagy Rákosligetről járjanak be dolgozni a Kelenföldihez. Ez se normális
De legyen akkor csak havi 20k (hogy miért kerüljön csak 2x annyiba a 20x-os kibocsájtás, és helypazarlás, mint a tömegközlekedés, az nagyon érdekelne mondjuk).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest