- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
radi8tor #295304 üzenetére
Generátornál csak feszítő meg szíj lett cserélve szerintem. Nem saját autó hanem rokoné így nem tudok pontos adatokat.
Én egyelőre maradok a Toyota hibridnél. 60 ezer forintból megvolt az olajcsere és a megelőző intézkedések. Igaz 250 ezer környékén kell majd vízpumpát cserélni meg EGR-t tisztítani. -
-
Qru
MODERÁTOR
-
válasz
radi8tor #295108 üzenetére
Feleségem viszont imádja a teuton vasakat... Szóval ha utazgatós életünk lenne a jövőben és nem túl nagy neki lehet hogy logikus lenne egy q3 (feleség és nagy autó) és enyém lenne valami kis japán járkálni a városban... Rá fogok nézni ha odáig jutunk, talán amikor kifut a jelenlegi lesznek szép nagy akciók is (audiból ezerszer inkább egy kifutót mint egy új modellt, bizalmatlan japán bérenc vagyok).
-
tototos
addikt
válasz
radi8tor #295108 üzenetére
Megszoknád egy idő után. Nálunk a VW csoport volt az alap(VW, Seat és Skoda is volt a családban). Előtte meg Lada, Trabant. A Prius alapból egy megosztó forma, belülről is nagyon japán. 4 éve használom de eljutottam oda, hogy nem érdekel a kinézet. Vigyen el A-ból B-be megbízhatóan, ne legyen kényelmetlen azokon a távokon ahol használom és kész. Szegény Skodát nem is használtam az elmúlt években(4 év alatt szerintem 3 ezer km-t mentem vele összesen).
-
válasz
radi8tor #295098 üzenetére
& Qru
Köszi!
Egyébként is országos évest vettem volna rá, csak lehet kicsit később. Hirtelen felindulásból vettem elő a kocsit a jó időre tekintettel és megfeledkeztem róla. Október óta állt, aztán március előtt nem is terveztem vele menni, de a tegnapi 15+ °C már elég volt egy kis autókázásra. -
ArthurShelby
addikt
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #294983 üzenetére
Nem feltétlenül ugyanaz a sofőr veteti le a bilincset, mit amelyik kiérdemelte.
Egy autóhoz legalább 2 gyári kulcsot adtak, a forgalmi sem kell nálad legyen.
De mi van, ha az autó a forgalmiban lévő cím közelében kapta a bilincset? Gyakorlatilag a háztartásban mindenki hozzáfér a kulcshoz, a jogsival már nem rendelkező nagymama is kérheti a bilincs eltávolítását... -
-
KubanitoS
veterán
válasz
radi8tor #294781 üzenetére
Ezt a linket is meg tudnád nézni kérlek, hogy le van-e tárolva?
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/toyota/rav_4/toyota_rav_4_rav4_2.5_hybrid_selection_e-cvt-20317663#sid=79db49f5-ec8c-4b92-bbef-81e10e31aa0a
Maga a hirdetés már le van szedve (múlt hét végén még aktív volt), csak akárhogy is próbáltam nem jöttem rá hogyan lehet binggel web history-t nézni...
-
tasiadam
veterán
válasz
radi8tor #294795 üzenetére
Engem BP-n akartak. Jottek utanam, majd bealltak mellem, kicsit turaztattak a skodat, atneztem, civil, mutatom nekik, elol ottmaradt a villogo, ugyhogy kihagyom. Nevettek egyet es mentek tovabb.
Sogorom 2 fiatal szedte ki, csak o meg is kuldte a popcorn 1.9 tdi-t. Mivel fiatalok voltak, csak az autot akartak megnezni, amugy nem szoltak semmit, meg gratulaltak hozza
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #294780 üzenetére
és @focvis:
van ház és lakás biztosítás is (ez utóbbi kötelező volt hitelfelvételnél, mert csak ezt fogadják el, bár elvileg nem biztosíthatod kétszer ugyanazt...), de a helyszínelő szerint nem fog fizetni a biztosító, mert nem voltak kellően védve a pincék (a lakatot túl könnyű levágni). Bár szerintem egy próbát mindenképp megér. -
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #294754 üzenetére
Most számszerűsítettem (visszanéztem):
130ezerért vettem rá használtan gyári 17es alut, meg 152ért michelin primacy 4+ 225/45 R17 gumit (július 20-án rendeltem meg), plusz kb 7ezer lehetett (rohadt olcsó) a kedvenc szerelőmmel föltetetni. Az anyagiakon kívül az zavar, hogy kezdhetek újra felnit vadászni, gumit venni (ami azóta biztos drágult) és az egészhez nincs kedvem...Próbálom úgy felfogni, mintha száguldoztam volna és elkaptak volna gyorshajtásért, és azért kell ennyit fizetnem...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #294498 üzenetére
Igen, meg amennyit megyek vele... az enyémet max az fenyegeti hogy pókhálós lesz a garázsban állva.
Jah alufelni projekt tovább tolódik, mert rájöttem, hogy a lemezfelnihez való anyák nem jók az aluhoz. Így azt is kéne venni. Szóval marad a szép acélfelni. Majd 40 év múlva mellém temetik azt is meg a kipu-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bluering Libra irodai forgószék
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest