- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #302360 üzenetére
Igen, aki olcsón, de ha te pont akkor veszed, hogy másnap 3M Ft olcsóbb, aztan amíg még megvan még 3M Ft olcsóbb lesz(mert tesla valahogy így ment le), akkor nem mindegy, hogy a 30ekm-t futott 3 éves 21M Ft vásárolt teslat 17M Ft tudod eladni, vagy 13- ért, mert közben már 16M Ft-ra levitte Maszkocska az árát (meg ott van még az elektromos autó támogatás az újra...)
Mondjuk engem egyelőre nem érint, mert nem tudnám itthon tölteni. -
pit stop
addikt
válasz
radi8tor #302183 üzenetére
Nem lenne feltétlenül rosszabb - ha hatékonyabban oldok meg valamit, akkor az még jobb is tud lenni a gazdaságnak
A piacba való beleavatkozás pedig mindenhol rossz - ha csak úgy belenyúlok, és nem rászorultság alapon, hatástanulmányokkal alátámasztva csinálok valamit. Lehet máshol is van ilyen szabályozás, de az stratégiailag eldöntött hosszú távú és kiszámítható...
Ha beleb...om a tóba a sziklát, akkor a parton valamit/valakit el fog vinni az ár - még ki is próbáltuk, hogy szar lesz. Erre az ötlet: hozzunk még egy sziklát
-
polonic
félisten
válasz
radi8tor #302183 üzenetére
Nem azt írtam, hogy legyen 800 Ft. Hanem azt, hogy ne más faszával verjék már a csalánt, mint megtették ezt sokszor a múltban és láttuk milyen eredménye lett.
Hanem fogják meg és kezdjék el csökkenteni az adókat.
Érdekes, akkor mikor 300 Ft lett jó régen a benzinár, akkor az egyik bizonyos jómadár tudta a parlamentben felszólalva követelni az üzemanyagok adócsökkentését... -
válasz
radi8tor #302181 üzenetére
ez egyre viccesebb, ahogy magyarázod, és mondasz ellent magadnak. ezt írtad: "Benzinárstop szerintem nem tuningolt fel semmilyen árat, pont hogy emiatt nem szálltak el az alapélelmiszerek árai." most meg azt írod, hogy nem e miatt.
de még egyszer, nem akarom, tudom megítélni, hogy mi köze az árstopnak az élelmiszerárakhoz. én csak arra reagáltam, hogy azt írtad nem szálltak el az alapélelmiszerek árai, miközben ez egyáltalán nem igaz, mert elszálltak. ennyi
-
polonic
félisten
válasz
radi8tor #302179 üzenetére
Nem is akartam többet, csak ennyi, hogy egy kicsit átfogóbb kép legyen.
Ne az legyen már, hogy ha olcsósítják a benzint, akárhogy is, akkor mindegy mivan, de jó. Nyilván örülök neki, nem vagyok a saját pénztárcám ellensége. De azt látom, hogy nem jó irány, amit megint akarnak. -
válasz
radi8tor #302176 üzenetére
én nem beszélek a benzinárstoppról.
azt állítottad, hogy nem szálltak el az alapélelmiszerek árai. a statisztikai hivatal (egyébként egész biztosan kozmetikázott) adatai alapján pedig az alapélelmiszerek árai megduplázódtak. nem tudom, hogy akkir mi számít elszállásnak
-
válasz
radi8tor #302164 üzenetére
De egyszer vége volt és akkor minden megindult hiába tagadták el. Most is ez lesz. Mondjuk akkora meglepetést nem okoz mert ugye így majd a MÁSZ lesz hibáztatva a 410-s € árfolyam miatt amit a politika már ugye tavaly beadott és elfogadott az állam költségvetésének. Csak hát ugye gondolkodni luxus, de majd kiköhögjük a semmiből ezt is. Mert nincs kétségem az autósokat ez extrán fogja érinteni. Pl mint a teljesítményadó.
MOD
Alapélelmiszeren kívül minden nagyságrendekkel drágult és vissza se nagyon ment különben.
-
Reggie0
félisten
válasz
radi8tor #302135 üzenetére
Kuwaitban is szoktak ennel kisebb de aradasokat okozo esok elofordulni, mostanaban egyre surubben. Ott az is nagy szerepet jatszik benne, hogy elegge retegelt a talaj es nincs tul melyen az elso vizzaro reteg, ami miatt a felso homokreteg nem tud sok vizet elnyleni.
Sokszor jegesot is hoz es tornek/repednek a szelvedok, olyankor a miniszterium akar fel eves haladekot is szokott adni a szelvedocserere. Remelem most nem lesz egy ideig, mert nekem is van ott 1.5 autom -
aktív tag
válasz
radi8tor #301700 üzenetére
10/10 verseny volt, kint voltunk mindhárom nap. Heikkilät sajnáltam az első Nagylőtéren, de a lőtér szokásosan szedte áldozatait, Paddon sem úszta meg. Mixiéknek örülök, brutál tempót ment az eleje.
Korábban linkelt képhez csak annyit fűznék hozzá, hogy hasznos a képen látható távolság.
-
válasz
radi8tor #301594 üzenetére
Azt valahol nem értem, hogy ha egyszerűen nincs elég parkoló, akkor nincs elég parkoló, de ez nem jogosít fel a szabálytalan parkolásra. Ilyen esetben jogosnak érzem a bírságot. Viszont ott van az ökormányzati választás, egyéb fórumok, jogi utak, hogy legyen több parkoló, bár ha egyszer az a cél, hogy kevesebb autó legyen és több zöld felület, akkor egymást üti a kettő.
Most kicsit attól félek, hogy önmagát rúgja tökön a Zuglói parkolási izémizé, és a pofátlanabb tilosban parkolók fognak elszaporodni. Csupán azért, mert nem vlt képes a hatóság egy megfelelő szabályzást kiagyalni és kiadni. Szerintem...
A Zöld felületen parkolást tiltanám, a járdán parkolásnak vannak szabályai, stb. Értem én, hogy több az autó, mint a parkoló, de ez ne legyen már pont csak a kerület hibája. A magyar képes a wc-re is autóval menni, ez inkább alapprobléma.
Na mind1, kíváncsi leszek mi lesz. A cikkíróval szerintem kicsit elszaladt a ló, bár ez nem újdonság a mai tc-t nézve. -
brumi1024
veterán
válasz
radi8tor #301542 üzenetére
Hat ezek megerdemlik egymast... A Porsches paraszt, igazan megvarhatta volna, mig lemegy (a Focus nem "vitorlazott" a belsoben, folyamatosan elozott), de hogy a Fordos minek ment bele ebbe azt sosem fogom megerteni. Ha nem kezd el teljesen feleslegesen eroskodni akkor a Macan ment volna a dolgara o meg haladhatott volna tovabb. De nem,
csokkentett ertelmi kepessegu modjarabele kell allni a helyzetbe, regen volt mar tomegbaleset (nem)... -
Hachiko95
aktív tag
válasz
radi8tor #301408 üzenetére
H Astra GTC ugyanez, normál módban olyan gyorsan le tudom nyomni és felengedi a gázpedál, hogy nem csinál semmit. Sport módban reagál "azonnal", de az tényleg olyan mód amikor nyomni akarod, mert nem lineáris, inkább bináris.
Ez egyébként nem Drive by Wire hátrány, csak annak a programozása miatt ilyen, de utcára mind ilyen. Egyedi motorvezérlővel verseny és hobbi autókban jónak kellene lennie az elektromos gázpedálnak.Ezért szeretek hobbi autós témában visszamenni teljesen az analóg autókig, azokban jónak kell lennie, főleg amiben motorvezérlő sincs. Azok nem hazudnak, max. fizikailag lehet szűk keresztmetszet.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
radi8tor #301300 üzenetére
Odaérni mondjuk az előrejelzett időben, nem agyvérzést kapva.
Mentem már mindkettőn szerintem, de nem emlékszem, hogy melyik volt jobb. Mindig a Waze által javasolton szoktam menni, de most pont haldokolt. Közben ő a veszprémit javasolja.Azt tudom, hogy valamelyiken ott van az az ál rendőrautó, de melyiken ?
-
rgeorge
addikt
válasz
radi8tor #301150 üzenetére
Elmondták volna, de nem vették fel a telefont, nekem meg gyorsan el kellett döntenem, hogy elinduljak-e érte, vagy nem.
Kár volt egyébként. Elhoztam, leparkoltam az utcánkban kereszteződés előtt teljesen a parkolóhely felfestésen belül a jobb oldalon. Ma egy cetli várt az ablaktörlőn, "meghúztam az autót <telefonszám>". Időre mentem, így csak ránéztem az autó bal elejére, valóban meghúzta, de az az elem eleve nem volt már szép. De amikor elindultam, egyenes menetben a kormány vagy 30-40°-al balra állt. Parkoláskor a a kerék balra volt kormányozva, annak is nekiment ezek szerint. Tök jó, hogy egyébként két héttel a kapott vizsgaidőpont előtt elkészült az autó, most járhatok megint kanosszát: trailer, biztosító stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest