- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Biqci #160574 üzenetére
[link] en ilyennel mentem ki Nemeto.-ba a bmw-ert, nagyon jo cucc.
Nekem sima BT-s van egyebkent a kesztyutartoban, de Torque Pro appal jo.Aero: nekem igazabol mindketto nagyon tetszik, sot, a 203 beltere agyonveri az e46-et, de nagyjabol hasonlo a helyzet a 203-204 parosnal, mint e46-e90.
Jo az e46 nagyon (203), de az e90 (204) azert csak frissebb forma. A jo e46/203 kint se olcso. En viszont keves meterrel szeretnek majd venni megint, 10k eur egy jo FL e90, illetve 204. (igy, hogy offoltak usa nyaralast, azert remeg a kezem).Egyebkent koszonom a felajanlast. Alapvetoen bmw a prio, de mas nem is tetszik a bmw-n, meg mercedesen kivul jelenleg (cla, uj A sedan is kiadja), audik persze tovabbra is, de arra most nem vagyom, ha mercedes kerulne komolyabban majd latomezobe, kereslek
Aztan ki tudja, lehet megjelenek egy Xceed-el. (Nem)
-
törölt tag
válasz
Biqci #159078 üzenetére
A korlátlan szakaszokra értettem, de ha azt kivesszük akkor világelsők vagyunk. Kétlem, hogy bárhol mehetnénk büntetés nélkül 154-et (bár itthon is csak fixtrafi esetén).
Vicces belegondolni az itthoni autó és úthálózatot elemezve. Ez is inkább annak a gulyásnak nevezett rendszernek a hozadéka, a bizonyos esetekben szélnek eresztett törvénykezés, jó lesz az úgy is alapon. Szar ez, szar az, hát akkor legyen laza a sebességkorlátozás, legyen olcsó a KGFB stb. és jóvanazúgy, ki van egyenlítve.
Nem tudom amúgy, hogy jót tenne-e nekünk, ha német szintű szigor lenne hirtelen, lehet inkább ártana. Ilyenek vagyunk. -
törölt tag
válasz
Biqci #153173 üzenetére
Minden turbóbenzinest érint ami hengerbe fecskendez és nincs a szívócsőben változó befecskendezés ami mossa a szelepszárat és környékét. Turbó, EGR, kartergáz visszavezetés mind lerakódik. Szívócsonk és hengerfej kialakítás enyhíthet rajta áramlástanilag, de csak az időpontot tolja ki. A normális olajcsere is csak enyhít, ahogy a 100-as benzin is. 50 helyett 150 vagy 200 ezernél történik meg, de meg fog.
A lánc a CO kibocsátás és fogyasztás végeredménye, kisebb lánc, kevesebb holt súly, kevesebb ellenállás.
Én mondjuk ezeket már nem számolom típushibának, mert annyira gyakori, inkább simán kopó-fogyó alkatrész. A baj az árával van, ahhoz képest mennyire elterjedt jelenség és épülget ki rá a javítóipar, az árak nem akarnak lemenni... -
pècsimunkás
addikt
válasz
Biqci #150166 üzenetére
Ne is
! Olvastam már Integrale által leírt árat . Mondtam német kollégáimnak , mi a szitu az UK - ban . Néztek ők is nagyot .
(#150156) Szada85 : jók ezek az árak . Kollégáim is 500- 800 euró között fizetnek évente vollkaskoval együtt . Kivéve a lengyelt ...
-
Szada85
aktív tag
válasz
Biqci #150158 üzenetére
Fiatalabb autónál szerintem is rendben volt ez az ár, nekem évi 20 ezres futással megadva lett ennyi, plusz bejelentett soför nélkül.
Otthonhoz hasonlóan itt is sokat számított a fizetési gyakoriság, havi fizetéssel valami 120-140€-val lett volna több az éves díj összesen, ezért félévest választottam, "arany középútként".Munez:
Fura, mert pl. a Check24-en az Allianznak sem volt értékelhetö ajánlata, csak ha magam utánajártam. Nem egyszerü a dolog, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Bluering Libra irodai forgószék
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest