- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MunezXBK #269872 üzenetére
Tegnap majdnem ilyen vihart volt felénk este, levelek, ágak (szemét) volt az utcán bőven (azt hittem több törött ág is lesz).
kisza25: Ne irogass ilyeneket már, munkaidőben olvasom a félmeztelenül flangáló csajokat, pff...
GDI/szívó oldali tisztítás: Elvileg wynns van a bárdinál. Ha most mégse lesz, akkor megy bele a szoksásos egr clean.
-
válasz
MunezXBK #269388 üzenetére
Nem is értem aki teljes nyitott rendszerrel megy, ott mi van.
Viszont ha nincs kivéve fojtás nem lesz ennyire hangos. Nem mindig szeretem amúgy a hangját így, van mikor a legjobb ez a csörög jelző, az spec nem hiányozna, nagyon jól kell tudni rendszert építeni, ha igazán jót akarsz, de ez inkább a kísérletezés.
-
válasz
MunezXBK #269382 üzenetére
Kizárt dolog én azt nem tudom.
Vettem korábban egy 6-os leömlőt E90 alól, de hiába ugyanaz az N52B30, nem fért el és még a rögzítő pontot is vágni/forgatni kellett volna, hogy illeszkedjen. - kb ki kellett volna venni a motort hozzá.
Így visszament a gyári, de bevilágítva látszott, hogy sok idő nincs benne, így mielőtt eltömődik és megáll alattam…
Mikor vittelek vele már így volt. -
válasz
MunezXBK #268930 üzenetére
Pff, AA topikban rengeteg samsungos jelzi hogy nem megy.
Ott néznék körbe.Usb mód az fájlátvitel/AA?
Google alkalmazásod van?
USB A vagy C csatis az autó?
Más telefonnal megy?
Esimnek nem kéne bezavarnia, de passz, teló és AA topikja tutibb.kisza25: 6m körül/től van pár használt, és még garisok (elvileg).
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MunezXBK #268920 üzenetére
Leválasztanám Bluetoothról, eltávolítanám kocsiban is az ismert Bluetooth eszközök közül a telefont, telefonnál meg a kocsit. Telefonban, az AA beállításaiban (szerintem sima beállítások között van) az ismert autók közül szintén törölném az autót. Ezt követően kábellel csatlakoztatnám és megpróbálnám újra a ház(i)asítást.
-
-
Szada85
aktív tag
válasz
MunezXBK #267757 üzenetére
és kisza:
Biztos vagyok benne, hogy igazatok lesz, más kérdés, hogy hol lesz az az ár, amit valaki még hajlandó lesz kifizetni végsö soron mégiscsak egy Golfért, én csak erre próbáltam reflektálni, hogy ebben az ársávban már sokkal "ikonikusabb", és sok esetben szórakoztatóbb vasakat is meg lehet venni.Másrészt azért egy másik szín, matrica, plusz pár kódsorért elkérni plusz 10-12 ezer €-t azért tényleg erös, mivel a "proli" R-hez is kérhetö mind a gurigák, mind az Aprókavics-renccer is.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MunezXBK #267679 üzenetére
Én csak segíteni akartam.
(#267680) radi8tor:
Nagykövetség nem ír semmilyen tiltásról. -
-v-
addikt
válasz
MunezXBK #267679 üzenetére
Próbáld erről a linkről, innen menni fog: Ügyfélkapu regisztráció
-
grizlisandor
veterán
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
MunezXBK #267647 üzenetére
Remélem velem ellentétben téged fel fog ismeri a program.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MunezXBK #266632 üzenetére
A Jazzekhez meg mindenki odaírja valamilyen formában, hogy MY2005 (= model year), mindegy, hogy 2002-es vagy 2008-as autóról van szó. Fogalmuk sincs, mit jelöl.
Amikor 2004-2005-ben kijött a facelift, még volt jelentősége a megkülönböztetésnek, de csak ebben az időszakban. Egy későbbihez már felesleges odaírni, egy korábbihoz meg elviekben nem lehetne.
-
Szada85
aktív tag
válasz
MunezXBK #266598 üzenetére
Akkor nagy mázlid volt (eddig), tegnap pont kapott a Cupra egy alapos mosást, mint a Hold felszíne, olyan az elsö-lökös/mottetö/szélvédö, bár csóró autó 80%-ban pályán ment alattam...
Én tavaly javíttattam hasonló becsapódást (kép most nincs kéznél), az pont Mo-felé menet volt, így otthon megcsináltattam egy maszekkal egy 20-asért, azóta bírja. -
Szada85
aktív tag
válasz
MunezXBK #266531 üzenetére
De gondolom van Vollkasko/Teilkaskod, az nem takarja be?
Az én Cascomban van ilyen, anno a Vectrához Teilkasko-ban is benne volt, ott az UV-s/színezett szélvédö kavics után el is repedt, a 650€-s javításból csak a 100€ önrészt kellett fizetni, a többit állta a biztosító. Ott visszajött az ára.
-
-
Szada85
aktív tag
válasz
MunezXBK #266391 üzenetére
Nem csoda, a J OPC üres tömege ~1600kg, szemben mondjuk a G7 GTI 1400kg-jával.
Az Insi OPC kombija pedig 2000kg-t karcolja üresen... elszaladt a gyurma a tervezöasztalon.Meglestem mondjuk egy 3 ajtós, 280 lovas Cupra ellen Zeperfs alapján, úgy még lehangolóbb a J OPC.
[link]
-
dnelb
veterán
válasz
MunezXBK #265543 üzenetére
De mi? Bele van égetve a szoftverbe hogy milyen gázallasnal, speed/rpmnel mit csináljon, ezen semmi vezetgetes nem fog változtatni
Egyrészt az emisszió miatt, másfelől mind hard coded
Ha adaptív lenne akkor tudna olyat hogy látja mindig 80nal rakom a 6ost és akkor ő is csinálja onnantól, de ilyet nyilván nem tud. Lefelé se tud ilyet. Ezek mind fix értékek.
A belső kopás mértékéhez tud igazítani egy bizonyos fokig, de ennyi. -
válasz
MunezXBK #265384 üzenetére
Németből jött az autóm, ezt sem bizony nem állították/mérték be rendesen
A tompított is lentebb volt mint 1%, kb 1,2%-on.Qru: Nekem nem maga Salzba refi kör, hanem után megyek itthon ismertet, és látom hogy csökkent e a kikormolás után a fogyi vagy sem.
Ha nem volt belőve, nem valószínű hogy megszeretted a ködlámpát. Eleve a tompítottakat se állítják be rendesen. Este még nem próbáltam, de ugyanolyat kapott mint a 208, teljesen jó kiegészítő fényszóró[link]
focvis: Idáig mindegyiken lehetett állítani, és mivel útmegvilágító, kell is. Még a PSX24W-s lámpát is lehet, pedig csak 24W-os, azaz kisfényű
volt.brumi1024: Na jó, ezt elfogadom mentségnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest