- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szőröscica
addikt
válasz
Burt1793 #12104 üzenetére
Köszi, de messze vagyok még én ettől, mire eljutok az autócsere megvalósításáig, addig valószínűleg százszor megváltoztatom az elképzeléseim.
A napokban láttam pár ilyen Mazdát, és nagyon megtetszettek, aztán elolvastam pár tesztet és rápillantottam használtautón a kínálatra, 3-3.5 millió között szép 2.5-ösök vannak alacsony futással.
-
parandroid
félisten
válasz
Burt1793 #11996 üzenetére
"Ne állj meg tilosban és akkor nem büntetnek meg általában. Szerintem ez külföldön is így megy."
Aha, 15 EUR a bírság. Érdemes átszámolni. Aztán belegondolni, hogy itt olyan 12 EUR a minimálórabér... Persze külföldi rendszámos autóra előszeretettel tesznek itt is bilincset, vagy visznek el, hogy behajtható legyen a bünti, illetve mozgássérülteknek fenntartott, vagy tűzoltóútvonalon parkolás, vagy egyéb más fontos dolog akadályozása (kihajtás, villamos, ilyesmik) esetén szó nélkül szállítanak el. Az egy olyan 50-60 EUR-s játék itt is, de még úgy is jobban jössz ki belőle, mint felétek (és a vásárlóerő-paritást megint nem számoltuk). Ezzel együtt az az érzésem, hogy itt komolyabban veszik az egész kérdést...
p
-
roberto211
őstag
válasz
Burt1793 #11839 üzenetére
Ja nem azert cseréltem. Hanem a gyári volt rajta foltozgatva meg már rohadt is stb ,nagyobb távok utan mindig lyukas lett ugye 15 eves volt rajta aztan ezért csereltettem ki.
Katalizatort meg azert mert nem tudtam rájönni mitől volt alacsony fordulaton ilyen csörgő fos Trabant hangAztan beültettem valakit h nyomdossa a gazt finoman kocsi alá mentem es akkor vettem észre hogy a katiból jön. Na kivetettem azóta tok szep hangja van plusz mélyebb is.
Cserébe nem tudom h lesz majd a vizsga
. Jövő decemberig van rajta még.
-
roberto211
őstag
válasz
Burt1793 #11837 üzenetére
Nem. Gyári 155/70 r13 guruló van rajta falken sincera gumikkal ,gyári órával új kipuffal(mert a régi ilyenkor mindig kilyukadt
)
GPS nekem is ennyit mutat ha neha neha megengedem.
Napokban kiprobalom majd megint ha lemegy a forgalom mert kilett véve a kati(nem,nem azert h így jobb hanem azert mert csörgött már
) így jobb hangja is lett meg mintha jobb lenne a gazreakcio. Bár ezzel eddig se volt bajom.
Tennék be ide képet hogy nem kamuzok de akkor megint cirkusz lenne azt meg nem akarom
-
roberto211
őstag
válasz
Burt1793 #11832 üzenetére
GPS szerint 154-157 pont azt néztem h nem csal sokat az óra.
De ezt a témát ne nagyon feszegessük itt
. Amúgy ja régi.
Wagonr félékben szerintem mégsz@rabb lehet nagyobb sebességnél az érzés. Ugye majdnem ugyanannyi kg mint a Swift cserébe magas mint az állat. Nem lehet egyszerű
wagonr nekem sem tetszik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Burt1793 #11736 üzenetére
Direkt sarkítottam ki, hogy attól függ milyen célra veszel autót. 9 gurigából kijön mind a kettő. Egy jó Passat is meg egy jó BRZ is. Nyilván Passatba dsg a BRZ-be meg sperr a "kötelező" az extra listáról.
Arra a platformra van automata. BRZ-ből is meg GT86-ból is, sőt az FR-S-ből is.
-
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #11618 üzenetére
20 a minimum, amit enged, azt is kettesben, egyesben semmit sem enged. Kettes alapjárat kb 20 (2.0 tdi), viszont nagyon enyhén, kellemesen gyorsít, ha átnyomod mondjuk 40-re. Kéri a váltást is, váltás után nyomkodás nélkül tartja tovább a tempót. Egész jó, bár autópályára való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest