Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
szia, bocsi hogy nem jelentkeztem eddig...
ma teszteltem másodszor, ez egy laza 40 perces gyaloglás volt.
kétszer eldobta a GPS jelet, ha rámegyek a jobb felső sarokban az ikonjára, és leválasztom illetve visszakapcsolom a gps jelet, működik rendesen.
legalább 15 műholdat lát, tehát nem itt a probléma.
teszteltem a zsebemben - kezemben dolgot is, másodjára a kezemből vesztette el a jelet.a beállítások menüben van egy gps fül, ott a legjobb tudásom szerint beállítgattam mindent.
(erről készítek egy képet, belinkelem)
telóról használom a programot, egy Redmi Note 7 a telefon.az akksit nálam nem meríti nagyon a program, kedden lenyomtam vele egy 5 órás túrát, 30 %-ot merült a telefon, végig GPS kapcsolattal ment. (már akkor is eldobta a jelet, igaz összesen talán kétszer az 5 óra alatt.
ha elalszik a képernyő még megy, de ha 5 perc múlva ránézek, akkor már nem tuti a történet.Ha ezt be tudom állítani, megveszem a pro verziót, mivel nagyon tetszik az alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest