- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
slug
senior tag
válasz
Menthirist #6 üzenetére
Általában nem így szokták, hanem, a HDD-t teszed Primary Masterre (PM), a CD-t vagy Secondary Masterre (SM), vagy Primary Slave-re(PS), neked a jumperekkel van/volt a gond. A vinyót tedd be PM-re, és úgy is legyen jumperolva, a cd-t meg tedd be SM-re, az is úgy legyen jumperolva!
-
mura81
senior tag
válasz
Menthirist #6 üzenetére
nincs overclockolva a géped???
Mert nekem amikor még a régi lapomban overclockoltam a procit az automtikusan tuningolt mindenen (pci agp usb ...) és akkor nem ment mindig a cd. -
Megoldódott, csak a vinyómat kellett slave-re rakni a primary kábelen(?!)
Azóta jól megy, és ír -
Pontosítok, a v386... dvd rom a Daemon progi miatt volt, most hogy azt leszedtem, az már nincs ott, úgyhogy most úgy néz ki, hogy Pri Master a vinyó,és az írót rakosgattam sok helyre.
Próbáltam sec slave-en, sec masteren, pri slave-en, de a windows nem ismeri fel. DE! amikor kivettem a vinyót, és csak az író volt bent pri masteren, a cd-ről gond nélkül bootolt(tehát az író működik, ez már biztos). Most nem tudom mi legyen, mert ha berakom a vinyót pri masterre, akkor a winXP már nem ismeri fel. A biosban meg nem lehet beállítani, hogy cd-ről hamarabb bootoljon mint vinyóról.
Első a floppy, 2. a hdd, 3. a cd
Gyorsan kellene a segítség
köszi -
hi
tag
Nem hinnem hogy a Liteon iro a hibas. En mar probaltam ebbol eleg sokat, es meg eggyel se volt soha semmi bajom. Driver nem kell hozza, Windowsnak ismernie kellene.
Probald esetleg meg egy masik gepbe, de szerintem valami beallitas lesz. -
Attól hogy LiteOn attól még működnie kellene, nem hiszem, hogy abszolút működésképtelen eszközöket adnának el, ráadásul fórumokon olvastam, hogy meglehetősen sok embernek ez van(ok, külföldön), és nem egy komplett Shuttle minigép-be is ezt rakják. Ha annyira pocsék lenne, a Shuttle(ami ugye nem kis márka), csak nem ezt használná. Oké, nem egy LG vagy egy Plextor, de ez van.
Na tehát Legyen Firmware update? -
Loha
veterán
válasz
Menthirist #1 üzenetére
Hát LiteON az LiteON...
-
Van egy kis problémám.
Vettem egy LiteOn 24x10x40-es cd-írót, beraktam a gépbe, bios felismeri, boldog, xp feláll, nem ismeri fel csak mint v386 Stealth dvd-rom... ha cd-t rakok bele, nem olvassa(alig pörgeti fel, semmilyen betűre(meghajtó) nem kezdi el olvasni.
Most secondary masteren van, sec. slave-en egy Samsunk sb-120 -as cd-rommal, pri masteren meg a vinyóval. próbáltam csak a vinyó és az író berakásával is, de akkor is ez volt. Driver kellene hozzá(gondolom)? Akkor honnan? Neten eddig nem találtam, ajánlgattak firmware update-et, azt még nem mertem megtenni, hisz asszem elronthatja az eszközt. Garancia meg nem áll, hisz működöképes(azt hiszem legalábbis)
HEEEELLLLPPPP
Aktív témák
Hirdetés
- Távcső topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Próba
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest