Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lafaty80 #38196 üzenetére
Főleg, hogy most nézem, ez tegnap 1520-17:00-ig mutatja, és ennyi. Azóta mintha nem is frissült volna. Azt hiszem, valami őrületes szívás van, és másnak bányászok, pedig mindent a leírás szerint csináltam...
Enter65: IP-t eddig nem láttam, hova is kellene írni.
Akkor nézzük:
Leszedtem ugy a bányász progit, látható, milyen fileok vannak benne. Egyikhez sem nyúltam, csak létrehoztam a leírás szerint a "banyasz.bat"-omat, majd elindítottam.
Természetesen a saját wallet címem van benne, bár azohgy nézem ,a Coinbase akárhányszor belépek, és lekérem a wallet címem, mindig másikat generál ugyanahhoz az ETH wallethez, de az elvileg nem baj, mert bármelyiket használhatom (legalábbis ezt írja az oldal).
Legalább már kiderül,hogy valamit biztosan elrontok, ami nem baj, legalább más tanul belőle. Szóval: [link]A többihez nem nyúltam, csak belenéztem, ott is kellene valamiket átírni? Ethermine-Stratum-CUDA.bat-ban is van pl. wallethez hasonló kód .stratum kiegészítéssel.
-
Ismét kérdeznék, mert visszaolvastam, de csak kérdést találtam a dologra, választ nem. Szóval be szeretném állítani, hogy 0.05 ETH után kifizessenek a default 1 helyett a köv. link alapján, amit itt találtam: https://ethermine.org/miners/walletcímed/settings
Itt beírva a dashborad-on szépen látszik, mennyit bányásztam már, meg minden, de a settings oldalon nem tudom beállítani, a payout limitet, mert ezt írja: [link]
Hozzáteszem, reggel óta aktívan bányászik a gépem. Lehet a bat file-omba oda kellene írni valahova az e-mail címet (valahol láttam, hogy beleírják).
Ja, "ethminer-0.9.41-genoil-1.1.6-pre"-vel bányászok.
-
Pedig egyszerűbb lett volna valamelyik 100-as értéket átírni gondolom
VGA: Gigabyte GTX1070 G1 Gaming, egyébként most stabil 25-26 MH/s-el tolja.
koxx: Miért, mit kellene? Kezdő vagyok még a dologban és nyilván nem is ettől az egy vga-tól várok meggazdagodást, csak érdeklődöm a dolgok iránt. Jelenleg is coinbase regem van, ott veszegetek BTC-t meg ETH-t, mikor bezuhan néha.
-
Sziasztok!
Amatőr kérdés lesz. Asztali gépemmel próbálgatom a bányászatot, pusztán hobbi és kíváncsiság jelleggel, amim van ETH-m, inkább vásároltam, de gondoltam, apránként próbálom gyarapítani így is. A lényeg, hogy amikor megy az asztali gépem, akkor fut a szokásos genoril ethminer. Viszont azt itt be lehetne lőni, hogy ne 100%-on egyed a vga-t, hanem kevesebben, hogy tudjak mellette normálisan filmezni, yt-ot nézni, stb? Melyik értéket kell átírni, ha egyáltalán itt lehet ilyet csinálni?
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 Ti 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RX 7700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Eladó "Upgradelt" MSI Thin GF63 12VF
- Új Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest