Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
varmi2
üzenetére
1,5TB a wines telepítőnek a minimum. Ezt később le lehet csökkenteni conf-ban, de nem éri meg.
[link] itt a táblázat, amiben lehet kalkulálni a várható bevételt. Zöld oszlop. Első 9 hónapban ne várj profitot, utána indul be. Én új HW-t nem vennék, annyit soha nem fog visszahozni..Összeszedtem a régi HDD-ket (1-3TB), amik már semmire nem jók, és RAID-be fűzve mennek. SMR-es HDD nem jó, belassul, és nem fog menni. Erre figyelj.
A fórumon sokan rpi-vel, vagy NAS-al oldják meg, ami amúgy is megy, vagy minimális a fogyasztása. Nálam a gép mindig megy, így + költségem nem származik belőle. RAID esetében ha egy elszáll, ugrik a projekt. Illetve ha sokáig vagy offline, hw hiba stb, kizárhatnak, szintén ugrik. Nem egy életbiztosítás, inkább kihívás
Én amennyit szívtam vele...netem szarakodott, az adatfileokat nem tudta olvasni hdd lassulás miatt --> töredezettségmentesítés és vagy adatfileok áthelyezése SSD-re megoldotta.
Aztán a eggy hiba miatt a log filet meghízlalta 140GB-ra, ennyi hely volt a C-n, így leállt minden..úgyhogy volt vele szívás wines környezetben..
Linux ill Docker alatt jobb állítólag..
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest