- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
up
senior tag
Aki letrágyázza az XP-t, szerintem nem egészen tudja, mit beszél. Normálisan beállított XP szerintem van olyan jó otthonra, mint egy Linux, ha játszani is akarsz, természetesen kenterbe veri. És felsőoktatásban dolgozók vagy tanulók számára ingyenes. Nekem itthon game, divx nézés és tömörítés, internet routolás, printszerver stb dolgokat csinál, állandóan megy, fagyás vagy akármi nélkül. Ez csak egy kiragadott példa, de szerintem nem egyértelmű a Linux felsőbbrendűsége, számtalan előnye ellenére. Hülye user azt is szét tudja b*szni. Game. Driverek. Szerintem mindkettőnek megvan a maga létjogosultsága. Az opensource sem menne ennyire, ha nem lenne m$. Szóval ez igazából hitvita. A hit pedig vak :).
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest