- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Google Antigravity - ennyi volt?
Aktív témák
-
atus
senior tag
WinXPm, van legalább egy éve fent, újrainstall nélkül, atomstabilan, végig húzva ment a gépem pedig. Mellé felraktam WinME-t videodigizésre, aztán leszedtem, és utána is meggyógyult XP, pedig elsőre nem tetszett neki az ötlet. Volt, hogy egy működő XPs partíciót másoltam egy az egyben egy másik totál más felépítésű gépre, és egy óra gondolkozás, meg önállítgatás után tök jól ment. Ennyit a szar XPről. Viszont tényleg sok pénz, de ha lesz egy jól fizető munkám, meg fogom venni.
Addig is meg szeretném tanulni a Solaris kezelését. Örömmel olvastam &rew hozzászólását. Ha van még valaki aki Solaris guru/poweruser, és lenne némi kedve és ideje segíteni egy abszolút kezdőnek (nekem), azt nagyon jó néven venném. Pécsi rezidensek előnyben! :P
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Robogó, kismotor
- Robotporszívók
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Óraátállítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq Pro 16 (4K) rajzmonitor teljes szett + Parblo állvány + Rajzkesztyű Újszerű állapotba
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 8GB DDR3 RAM laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest