- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorg
csendes tag
Figyelj netről bármikor le lehet tölteni, Bővebben: link
Vagy ha akarsz egy könnyen kezelhető rendszert akkor tedd fel az Uhu linuxot. Kicsi gyors, és frissítik.Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zottty
aktív tag
nekem LILO van..de nincs boot CD-m
-
zottty
aktív tag
föladom
-
Cathfaern
nagyúr
A telepítás során 100% hogy bekért egyszer legalább egy root jelszót a RedHat. Azt (vagy az általad létrehozott felhasználó jelszavát) kéne megadni. Linuxban a root passwordhöz nincs kiskapu, még feltöréssel is elég bajos lenne...(értsd: kár rá az időt pazarolni
).
Amúgy ebben a topicban talán több esélyed lenne, hogy választ kapj:
Bővebben: link -
zottty
aktív tag
UP
-
zottty
aktív tag
mai utolsó up
-
zottty
aktív tag
lassan kezdem föladni.bár a remény hal meg utoljára.
-
zottty
aktív tag
UPPUP hát nem igaz hogy a 31000 regisztrált tag közül senki nem tudja!
-
zottty
aktív tag
senki nem tudja?
-
zottty
aktív tag
na a másik winyón is RED HAT van..a frac..szóval akkor mégiscsak kéne az hogy hogyan lehet belépni..
-
Logan
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy olyan oldalt, ahol drivereket tudok letölteni linuxhoz.
Pl.:VGA kártyához, alaplapi driverekhez kellene linux-os driver
Előre is köszi a segítséget. -
zottty
aktív tag
jó lehet zárni a topicot..szétesett a weinyó..elkezdett kerregni a gép winyó sípol kiesik belőle valami aztán szikrázik és még obban sípol
-
zottty
aktív tag
UP
-
zottty
aktív tag
azért kösz a bíztatást..nem is akarom megtanulni csak kíváncsi vagyok hogy néz ki aztán formatálom az egészet..csak jelszó köll az ugye meg nincs...nem baj majd ma felhívom a céget elkérem a jelszót..bár ugyse adják meg..azért lécci segítsetek hogyan tudok belépni!
-
zottty
aktív tag
hmmm..megint nem sokat segített
én csak vaahogy ki akarom kerülni a jelszót..de nem jelszótörővel mert 1000 éves 133mhz-s gép kevske RAM-mal és valami 1 vagy max 2 GB-s winyóval
-
zottty
aktív tag
tudtam hogy ezt fogod írni már kb 5* írtad ezt nekem és eddig egyszer sem segített..
meglátjuk most fog-e
de azért köszi..
-
_Petya_
őstag
Bővebben: link
Barátod, Google. -
zottty
aktív tag
UP nemigaz hogy senki nem tud válaszolni rendesen
-
zottty
aktív tag
mi van?
kicsit érthetőbben létszi még csak Windows-al dolgoztam linuxot soha életbe nem láttam....mikor mit nyomjak?
-
zottty
aktív tag
ápp..segítsetek már a por miatt leált a venti most indíthatom ujra..hahó!help mí
-
zottty
aktív tag
UP..bocs érte de már nagyon recseg a gép a táphűtő is kezd nyekeregni..siessetek
-
zottty
aktív tag
UP senki nem tudja?kissé sürgős lenne mert a gépben semmi venti nem megy ugyhogy az ideje meg van számlálva..egyáltalán a linuxnak van normális kinézete(olan amiben vannak ikonok meg háttér
)
-
zottty
aktív tag
Hello! szereztem egy leselejtezett gépet amiben voan egy nagyon kerregő winyó. (133MHZs a gép..)) namármost kemény 5 perc után betöltött a Red Hat linux és jelszót kér
ezt a gépet már vagy 1 órája szerelem örülök hogy működik erre jelszót kér..mit lehet ilyenkor tenni?azt akarom hogy a red hat linux fönt maradjon de be akarok lépni! azaz a jelszó megkerülésével..jelszt törni egy 133MHZ-s gépen meg se próbálok
Nincsen valami kiskapu?esetleg van egy win 98SE-m ha szerelek be egy CD-t az fut CD-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest