- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Amazonas #476 üzenetére
Nem mániákus kerülés, de a billentyűzet sokszor hatékonyabb. Ámbár szokni kell, meg pl. tudni gépírni hozzá, stb.. De mint mondtam, én az egérnek nem vagyok vallási alapon ellene, ha adott felhasználásra az a hatékonyabb.
A GIB szótárnak az az előnye, hogy rendesen lektorált akadémiai szótár. A Sztaki meg egy amatőr, hibáktól hemzsegő fos. Elég ritkán van rá szükségem, mert általában egynyelvű szótárat használok, meg a weben keresek kifejezéseket, de néha szükség van az akadémiai szótárra, ritkán, de akkor nagyon. Van ugyan az akadémiai szótárnak egy modern változata, ami megy weben is, de az is fizetős. Még egyszer megvenni nem akarom, főleg nem ilyen határozott idejű előfizetéssel (örökre is meg lehet venni, de csak Windows-ra, Androidra, meg iOS-re, semmivel nem lennék vele előrébb). A GIB meg meg lett véve évekkel ezelőtt. Még az akkori munkahelye vette meg faternak valami 26 éve, mikor támogatást nyújtott az alkalmazottak angoltanulásához. De sajnos csak ezzel a fos, elavult, windowsos keretprogival megy. Pedig ha sikerülne valahol kiexportálnom XML-alapú formátumba, akár fájlkonverzióval, akár OLE objektumok elfogásával, úgy nélkülözhetővé válna. Azért helyben sem lenne mindegy, hogy egy XML-alapú szótár belefér 10-15 MB-ta, dictzip-pel tömörítve 3 MB-ba, és az egész kezelhető lenne egy Bash-scripttel, GIB-formátumban meg 572 MB, amit be lehet tömöríteni 40 MB-ba, de úgy meg nem használható, meg Wine-t kell hozzá tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Sorozatok
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest