- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi hogy utánanéztél !
Én köszi, hogy kapacitáltál, mert így legalább elkínlódtam ezzel a Linuxos HDS-sel, telepített rendszeren az istennek nem akart lefutni, 10 perc után mindig valami hibát írt ki, de szerintem nem örült a rádugott mobilnak. Live Ubuntu boot előtt volt annyi eszem, hogy minden csüllöngő zsineget kihúztam. Mióta megvan a 860 EVO, még nem ellenőriztem szerintem.

Gyanítom, hogy Winen is a HDS mutatja a hátralévő időt, így ugyanannak az eredménynek kéne kijönni mindkét rendszeren.Bocsi, a hátralévő időt egy másik topikban tárgyalták, itt az írott adatmennyiségről beszélünk most, azt meg Winen gyári programmal és más appokkal is lehet sasolni. Ha van eredmény, szúrd be ide léci, az ilyenek engem is érdekelnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Frawly koma remélem rak be eredményeket, mert Windowst is használ, mint SSD guru.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Synology NAS
- EAFC 26
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)