- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Frawly
Nem csak azért tettem fel a Libreoffice-t, mert pdf.be akartam menteni
Értelemszerűen dolgoznom kell doc, docx, xls, xlsx fileokban is. De most hogy ilyen problémákba ütköztem, és kipróbáltam más office csomagokat, így ment a lecsóba a Libreoffice. A vicc, hogy sokkal kisebb függőségekkel az onlyoffice sokkal jobban működik (legalábbis arra amire és amennyit használom). Wine-t én egyáltalán nem használok. Már először mikor Manjaro-val elkezdtem komolyabban linuxozni, már akkor úgy álltam át, hogy csak linux a notin, semmi más. Előtte az alternative oldalon mindenek kerestem megfelelő változatát (azóta kicsit módosítottam), és azóta se nyúltam az otthoni gépemen windows-hoz. Melóhelyen persze nem tudom kikerülni. Játszani se játszaok már gépen jóideje, max mobil kisidőkre. Szótár programból nem találtál jobbat? Esetleg java-sat? Bár mondjuk minden java alapú progit gyűlölök, de legalább platfromfüggetlen. Vagy az ennyire jó, hogy nincs alternatíva?
Amúgy Evice-t próbáltam még azelőtt mielőtt ide írtam, de valahogy nem jött be. Esküszöm még a Chromium is jobb volt pdf nézőkének. Mondjuk amilyen gyorsan betölt a chromium is ezzel az alap notin Arch+Openboxal...simán maradhatna pdf nézőnek végülis. Nagyítani lehet vele, nyomtatni lehet vele, finom a görgetés, szal...Dave™
Félreérted (meg durván más is). Én nem gyűlölöm a KDE-t. Sőt. Inkább azt használnám, mint a Gnome-ot. Egyszerűen azért kerülöm, mert a KDE-s progik irgalmatlan mennyiségű függőséget igányelnek (tisztelet a kivételnek, mert azért akad, és használok is (pl az Xnview QT alapú. persze nem KDE-s, de qt-t használ). Ugyanúgy kerülöm a Gnome-os progikat is ugyanezen okból (itt is van kivétel, mert pl a gnome-disks nagyon jó, mentésre használom legfőképp, és minimális függőséget használt pluszban). Ráadásul egyre csiricsárébban néznek ki, és az nekem huszadrangú egy otthoni+munka felhasználásnál is. Hatékony kezelés viszont annál inkább. Bár szkeptikus voltam a javarészt bill-ről való irányítással (ez amúgy a mobilarenás hozzászólásokban is látszik...), mégis kipróbálva, használva nagyon bejött nekem. Az hogy a hozadéka emellé, hogy hipergyors lett minden, és nincs az a probléma amit ha emlékszel anno mindenki csak nézett, hogy ilyen van, az csak plusz extra. Bár lehet hogy az a gond azóta megszűnt Manjaro, ANtergos alatt is, mert sok kernelváltás volt már. Csak fura, hogy Arch esetén nem futottam ilyen hibába (Mobilon ftp szerver és másolás ide-oda, meg a baromi lassú időnkénti file törlés lokálisan. talán emlékszem hogy egy időben írtam ezeket a gondokat). Ettől függetlenül kellemes élménnyel gondolok vissza a Manjaro-s "korszakra", meg a cikkedre, aminek hatására elkezdtem ezt az egészet. Nekem ez volt a nagy lökés a linux irányába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- PayPal
- Gurulunk, WAZE?!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest