Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Azért, mert ez a fajta minimalizmus már kontraproduktív szerintem. Engem abszolút hidegen hagy, hány csomag van a gépen, mert semmivel sem lesz jobb számomra ha mondjuk tizedannyi lesz. Biztos vagyok benne, hogy még kisebb a rendszer reakcióideje, meg kevesebb ramot használ, csak ennek az is az ára, hogy úgy kell összevadászni kismillió dolgot kézzel innen-onnan, ami egy Manjaro KDE esetén mondjuk alapból telepítés után rendelkezésre áll. És mivel minden igényem kielégíti sebességben (a Gnome változat pl. nem, az érezhetően megröccen itt-ott), így sokkal többre értékelem azt, hogy minden eszköz rendelkezésre áll gyorsan, egyszerűen, szemben azzal, hogy valamivel még gyorsabb legyen meg kevesebb helyet foglaljon az SSD-n. Értem ezt a ZEN minimalizmust, de ez inkább egyfajta minimalizmusra törekvés megtestesülése, mint valós kézzel fogható előny - legalábbis sebesség szempontjából, és persze csak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- UTOLSÓ! Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest