Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Azért, mert ez a fajta minimalizmus már kontraproduktív szerintem. Engem abszolút hidegen hagy, hány csomag van a gépen, mert semmivel sem lesz jobb számomra ha mondjuk tizedannyi lesz. Biztos vagyok benne, hogy még kisebb a rendszer reakcióideje, meg kevesebb ramot használ, csak ennek az is az ára, hogy úgy kell összevadászni kismillió dolgot kézzel innen-onnan, ami egy Manjaro KDE esetén mondjuk alapból telepítés után rendelkezésre áll. És mivel minden igényem kielégíti sebességben (a Gnome változat pl. nem, az érezhetően megröccen itt-ott), így sokkal többre értékelem azt, hogy minden eszköz rendelkezésre áll gyorsan, egyszerűen, szemben azzal, hogy valamivel még gyorsabb legyen meg kevesebb helyet foglaljon az SSD-n. Értem ezt a ZEN minimalizmust, de ez inkább egyfajta minimalizmusra törekvés megtestesülése, mint valós kézzel fogható előny - legalábbis sebesség szempontjából, és persze csak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest