- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Azért, mert ez a fajta minimalizmus már kontraproduktív szerintem. Engem abszolút hidegen hagy, hány csomag van a gépen, mert semmivel sem lesz jobb számomra ha mondjuk tizedannyi lesz. Biztos vagyok benne, hogy még kisebb a rendszer reakcióideje, meg kevesebb ramot használ, csak ennek az is az ára, hogy úgy kell összevadászni kismillió dolgot kézzel innen-onnan, ami egy Manjaro KDE esetén mondjuk alapból telepítés után rendelkezésre áll. És mivel minden igényem kielégíti sebességben (a Gnome változat pl. nem, az érezhetően megröccen itt-ott), így sokkal többre értékelem azt, hogy minden eszköz rendelkezésre áll gyorsan, egyszerűen, szemben azzal, hogy valamivel még gyorsabb legyen meg kevesebb helyet foglaljon az SSD-n. Értem ezt a ZEN minimalizmust, de ez inkább egyfajta minimalizmusra törekvés megtestesülése, mint valós kézzel fogható előny - legalábbis sebesség szempontjából, és persze csak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest