- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
cartman|
tag
dos bootlemez (win98 indító a legjobb) ott fdisk -el törlés
aztán (!fontos)
fdisk /mbr
ez kiszedi a rendszertöltőt. -
kamikaze boci
őstag
Előzmények:
120G-s hdd-n két 8-as, és a maradék vagyis összesen 3 partíció van. Első NTFS (XP), második Linux Ext3, harmadik NTFS. A második partíciót még Win alól Partmagiccal formáztam.
1,Miután feltettem a második partra a SUSE-t, XP indítása után a partmagic elszáll. A hibaüzenet: invalid drive letter blablabla. Újra telepítettem (Suset is, PM-et is), de úgy is.
Én nem eltüntetni szeretném a partíciót, csak visszakapni a PQ magicet. Vagyis, hogy el tudjam indítani. -
aer
tag
Egy másik variáció:
Töltsd le a knoppixet, ez egy cd-ről indítható linux verzió, innen is megpróbálhatod törölni a partíciókat.
Azért leyrom: letöltöd a knoppix .iso cd-képfileját, ezt a daemonnal mountolod és kiírod cdre. Bootoláskor használj csökkentett módot, akkor tuti nem lesz hiba a videokártyával/felbontással/frissítéssel. -
NerdieMan
csendes tag
20 gigás linux partíció elméletileg. Akkor most valahol találnom kell egy DOS-t.
-
NerdieMan
csendes tag
Bios még látja, de xp már nem. Próbáltam linux boot cd-t is, de nem nagyon ment a dolog, elkezdi magát egyből telepíteni.
-
Barton
senior tag
Simán le lehet törölni elvileg XP alatt is !
-
NerdieMan
csendes tag
Heelp! Van egy vinyóm amit a linux partícionált, de nincs rajta semmi. Most nagyon kellene, de winxp-t akarok tenni rá. Csakhogy ugye a win nem látja ezt a vinyót. Hogyan tudnám elérni hogy ntfs part. legyen rajta? Hogy tudom törölni a linuxosat? Járatlan vagyok nagyon ebben a témában :O :F
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest