- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kismedve_hu #23 üzenetére
Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a Sulix-ot (szvsz) messszire tessék kerülni. Nem rossz annyira (...áhh! ;)), de a Knoppix-hoz képest borzalmas.
Sipi:
Egy szóval sem mondtam, hogy rossz ötlet, csak azt mondtam, hogy azért nem olyan egyszerű...helyileg szvsz Bp-n kéne tartani (igaz ez egyben azt is jelenti, hogy én nagy valószínűséggel nem leszek ott, de szerintem ezt túlélitek :D) -
Cathfaern
nagyúr
Na azért ennyire nem rossz a helyzet. Meg ugyebár a fórum+chat mindig rendelkezésre áll. Jelzem, én is így tanultam meg.
Topicindítónak:
Bár egy dolog nem világos. Ha abból indulunk ki, hogy a Linux bonyolultabb, mint a Win, s ezért nem tudjuk használni, akkor miért ne lehetne olyan disztribet kipróbálni, aminek kezelése és telepítése nem (sokkal) nehezebb, mint a Win-é? :F (Megjegyezném, hogy a magyar UHU is ilyen). -
Cathfaern
nagyúr
Nem akarom letörni a lelkesedésed, de ez nem olyan egyszerű. Ha az lenne, akkor meg nem lenne gond vele :) Szóval ezalatt azt értem, hogy nem lehet írni/mutatni/mondani olyan megoldást, ami minden gépre (hardverre) jó és igaz lenne. Bővebben majd holnap (vagy mástól), mert most nincs időm.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest