- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisho
senior tag
Üdv! X11VNC-vel próbálok elérni egy Linux Mint-es gépet; és az egérgörgővel kattintva be tudok illeszteni szöveget a vágólappal a kliens gépről bármelyik alkalmazásba, kivéve a Firefox-ot (v139.0.4).
Mivel úgy rémlett, hogy ez pár hete még működött, ki is próbáltam egy korábbi Firefox verzióval (ESR 102.3 Appimage), és valóban, ott nincs gond.
A VNC kliens Windows 10 TightVNC viewer, de RealVNC viewerrel is próbáltam.
Van valakinek ötlete? -
-
kisho
senior tag
Üdv! Az utóbbi 1-2 hétben kezdtem el Linux-szal foglalkozni és több disztribúciót is tesztelek, viszont van valami ami Mint-tel nem akar működni nekem: nem látom a Windows 10-es számítógépet a hálózaton
Feltelepítettem a Samba-t (ha jól értem ez szükséges az említett funkcióhoz), valamint összehasonlítottam az smb.conf-ot egy kunbuntus telepítéssel, de úgy látom a tartalmuk megegyezik, ám kubuntu alatt - sőt minden általam próbált disztribúcióval (Manjaro, MX Linux, kunbuntu) látom és tudom tallózni is a Win 10-es gépet "out-of-the-box".
Valamit rosszul csinálok? Esetleg szükséges telepíteni egyéb csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest