- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Mint 18.2 és egy RX 460 problémám van. Friss telepítés után feltettem a amdgpu-pro-t, majd ment a --px install. Továbbra is csak terminálon érem el a rendszert.
inxi -F kimenetében: Display Server: X.org 1.18.4 drivers: fbdev,ati (unloaded: vesa, radeon) FAILED: intel, amdgpuMűködésre tudom bírni valahogy?
-
szuszinho
őstag
Bumblebee dologban tud valaki segíteni? primusrun google-chrome parancs után elindul ugyan a böngésző, de a terminálban ez látható:
[27058:27058:1115/234032:ERROR:desktop_window_tree_host_x11.cc(1547)] Not implemented reached in void views:
esktopWindowTreeHostX11::MapWindow(ui:
indowShowState)
ATTENTION: default value of option force_s3tc_enable overridden by environment -
szuszinho
őstag
Feltettem a 17 cinnamont. Rögtön felismerte a wifi adapterem. Frissítettem (kernelt is), azóta nem látja az 5 GHz-s hálózatom. Tud valaki segíteni?
Köszi!
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Van virtuális gép alatt egy XFCE. Hogy lehet megoldani, hogy (ua a gépre) egy külön partícióra ezt a már belakott rendszert átmásoljam?
-
szuszinho
őstag
Nekem úgy tűnik, mintha sokkal jobban merülne a laptotpon, mint win alatt.
Lehet tenni ellene valamit? Bumblebee-t tettem fel, és pár programot eddig.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok!
Pár napja feltettem a Petra-t (Cinnamon), egyelőre ismerkedünk. Első körben miket érdemes telepíteni? Vírusirtó, tűzfal?
Sok leírást böngészve, feltettem még a Bumblebee-t, de ha jól láttam akkor 304-es nvidia drivert telepített, holott már jóval újabb létezik. Lehet, kell-e valahogy frissítenem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest