- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
eames
tag
17.2 Rafaela Mate-et szeretnék telepíteni. Amikor Lili-vel csinálom a pendriveot, és betallózom az iso-t, azt írja, ez a linux nincs a kompatibilitási listában, és ezután nem is 17.2 hanem 17.1-nek írja, de attól csinálhatom tovább. Linuxmint.hu-ról töltöttem le a 32 bites main editiont. Lesz ebből baj vagy telepíthetem?
-
eames
tag
A 3-as szintű frissítéseket még ajánlott telepíteni?
-
eames
tag
-
eames
tag
Nos, felraktam a Mint 17.1 Mate-et windows mellé, és eddig nagyon tetszik. Sok az ujdonság, gyors, pörgős, stabil. 100gb-t hagytam neki, abból 30 a root, 4 a swap, de ahogy mondtátok, elérem a windowsos fájlokat, úgyhogy jól megleszek ennyi helyen. Ajánlották a gufx tűzfalat, használja valaki? Ha bekapcsolom, akkor minden programot meg kell adni kivételnek aminek kell net?
-
eames
tag
Sziasztok!
Végre váltanék én is linuxra. Először dual-boot, amíg megszokom, de idővel szeretnék teljesen áttérni. A Mint MATE-et ajánlották, utána is olvastam, tájékozódtam, de lenne pár kérdésem.
- Újratelepítem a win7-et először, majd jön a Mint. Ahogy olvastam swapnak a ram kétszerese mehet, de az nekem csak 1 gb (öregecske laptop), így 3-4gb-ot gondoltam. Ez így ok?
- Jól értem, hogy Windowson tárolt dokumentaimat elérem linux alól, és fordítva is? Nem spec dolgokra gondolok, doc, pdf, filmek stb.
- Leginkább a nagyobb biztonság és teljesítmény növekedés reményében térnék át. Így, hogy a Mint már az egyik legerterjedtebb disztribúció, még mindig olyan védett? Nyilván ez főleg a felhasználón múlik, de kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Subaru topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest