Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
eames
tag
Sziasztok!
Végre váltanék én is linuxra. Először dual-boot, amíg megszokom, de idővel szeretnék teljesen áttérni. A Mint MATE-et ajánlották, utána is olvastam, tájékozódtam, de lenne pár kérdésem.
- Újratelepítem a win7-et először, majd jön a Mint. Ahogy olvastam swapnak a ram kétszerese mehet, de az nekem csak 1 gb (öregecske laptop), így 3-4gb-ot gondoltam. Ez így ok?
- Jól értem, hogy Windowson tárolt dokumentaimat elérem linux alól, és fordítva is? Nem spec dolgokra gondolok, doc, pdf, filmek stb.
- Leginkább a nagyobb biztonság és teljesítmény növekedés reményében térnék át. Így, hogy a Mint már az egyik legerterjedtebb disztribúció, még mindig olyan védett? Nyilván ez főleg a felhasználón múlik, de kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon