- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMizutani
tag
válasz
#63718632 #12937 üzenetére
Üdv. Köszönöm de éppen a régebbi verzió kellene nem a legfrissebb . Pl 1.1.0 a másik fö hddn az van csak ha frissitem a mintet az hozza a legfrissebb verziót a szoftverkezelö a legfrissebbet listázza . Flatpaket ha lehet kerülöm . A handbrakeböl , mkvtoolnixböl van nativ változat csak egy alkalmazást használok makemkv flatból .
-
BMizutani
tag
Üdv . Mivel kipróbáltam a linux mint legújabb változatát még szerencse hogy tartalék hddn . Sajnos beigazolódott nem a legfrissebb a befutó . Föleg az általam használt alkalmazások legújabb verzió .
Pl a handbrake 133 , a régi logikusabb volt .
A kérdés hogyan lehet feltelepíteni egy adott alkamazás régebbi változatát ?
A szoftverkezelö mindig a legfrissebbet rakja fel .A válaszokat előre is köszönöm .
-
BMizutani
tag
Üdv . Le szeretném cserélni a Dell d520 as laptopomat egy szintén Dell E5430 asra . Érdekelne mennyire Linux mint barát az E5430 as? Sajnos a használat , telepítés helyén nincs vezetékes net csak Wi-Fi vagy mobilnet , ezért kérdezném a drivereket tartalmazza , vagy integrálhatóak -e a telepítőbe ?
Továbbá melyik verziót , det ajánlott ? Én a d520 ason megragadtam Rafaela nál és maten .
-
BMizutani
tag
Üdv mindenkinek .
Egy furcsa hibával találkoztam , braseroval DVD anyagra írtam egy külső íróval adatokat . De a linuxmint a kiírt dvdt audiocd nek ismeri fel , s így nem mountolja fel.
A kiírt lemez windows alatt jó..
Nem tudom brasero beállítás hiba vagy máshol van a eb elhantolva?
Más double commanderrel való másoláskor a tulajdonosi attributum figyelmeztetést hol lehet kikapcsolni ? Mivel így mindig megáll a folyamat csak kattintásra folytatja .
A válaszokat elöre is köszönöm .
-
BMizutani
tag
Üdv . Igen a BCM4311 -met akarom , illetve talán lehetőség lesz egy másik kártyára egy intel 4965agn es re .
Melyik a jobb , könnyebben telepíthető kártya ? Ez utóbbinál kérdezném Számít e az hogy hardveresen az intelen 3 antenna csatlakozó van számozva , míg a másikon csak kettő . A laptopon 3 kábel van fekete , fehér , szürke , számít hat-e a színsorrend ?De előbb még a bekapcsolással próbálkoznék akár terminálból . Milyen parancsokkal lehet az eszközölni ?
-
BMizutani
tag
Üdv mindenkinek . Adva van egy dell d520 laptop Broadcom Corporation BCM4311 wifi kártyával , eddig egy usbs 3g modemmal használtam de a szolgáltatóm jóvoltából kaptam egy mobil wifit Huawei e5577s . A gépen a wifi kártyát a winfos alatt gond nélkül működik az Fn+f2 gyors gomb is egyéb kapcsoló nincs . Mint alatt viszont nem tudom bekapcsolni . A linux valamit felismer mert lspci nál típus szerint szerepel . Az rfkill list nem csinál semmit , üres prompt ot kapok . Mivel lehet bekapcsolni , vagy a drivert eltávolítani s újra rakni a drivert .
A válaszokat előre is köszönöm .
-
BMizutani
tag
válasz
ubyegon2 #4781 üzenetére
Üdv . Szerintem viszont nem program függő hanem os , mert winfoson nálam ugyanazon a hardveren az egér görgő gomb harmadik gombként működik mindenféle driver , program nélkül . Mint maten viszont a görgő gomb rendes bal gombként működik nálam . Vagy ez csak a mate de tulajdonsága ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest