-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
27Nobuo27
csendes tag
Én nem írtam utána, hanem kiválasztottam a listából, mégis xcf-be mentette.
Ma reggel újratettem, mert volt némi problémám a csomagkezelővel és még elég hiányos a tudásom, nélkülözhetetlen adat sem volt rajta és a reinstall hamarabb meg van mint kijavítani. Most, hogy már fent van utánanézek a megoldásoknak.Most az új telepítésnél nem engedi sehogy feltenni a teljes nyelvi támogatást. Mindig azt írja ki, hogy ellenőrizzem a netkapcsolatot, amivel minden rendben. Többször újracsatlakoztam, megpróbáltam újra, de ugyan az a hibaüzenet mindig. Mondjuk az előző telepítésnél is pár nap múlva engedte csak, de fogalmam nincs miért.
-
27Nobuo27
csendes tag
Leszedtem a Libre Office4-et, de sehogy nem indul el a telepítés. A mappát kibontva sincs benne semmi olyan formátumú fájl, ami mást mint a többi, ahogy windowson a .exe pl. Terminálból sem megy a parancsal a pontos nevével kiegészítve sem, ahogyan fel van telepítve. Ilyenkor mi van?
Miért nem lehet a nyamvadt telepítéseket valami varázslóval megcsinálni? Kezdem unni a sok b_ziskodást a terminálban. -
27Nobuo27
csendes tag
Mindennek ezzel a paranccsal történik az installálása csak a nevet kell utána pötyögni? Uninstall esetén pedig kicserélem a parancsban uninstall-ra? Van egy feltelepített Truecrypt-em, amit le szeretnék szedni, mehet ezzel a paranccsal? Lehet sokat kérdezek, de nem akarom megpróbálni, amíg nem vagyok biztos benne. Megtanulni akarok ezeket nem tönkretenni a rendszert.
-
27Nobuo27
csendes tag
Bemásolom:
Csomaglisták olvasása… Kész0%
Függőségi fa építése
Állapotinformációk olvasása… Kész
alien-arena már a legújabb verzió.
A következő csomagok automatikusan lettek telepítve, és már nincs rájuk szükség:
python-dnspython indicator-status-provider-emesene python-farstream
python-xmpp python-indicate
Ezeket az „apt-get autoremove” paranccsal törölheti.
0 frissített, 0 újonnan telepített, 0 eltávolítandó és 30 nem frissített.Bár előbb képet akartam berakni róla, de levágtam gimp-el és direkt png-ben mentettem, de mindenképp xcf-ben menti. Nem akar itt lassan simán menni semmi. Így azért nem tudtam berakni, mert ugye a képmegosztók jpg, png, gif formátumokat támogatnak.
-
27Nobuo27
csendes tag
Köszönöm.
Valaki játszott már az Alien Arenaval? Én csak kíváncsiságból akartam feltenni, mert érdekel milyen lehet egy 3D fps, amihez elég ilyen kevés videoteljesítmény, de amikor fel akartam tenni azt írta ki, hogy nem lett telepítve, de a játékoknál mégis bent van az ikonja, elindítani viszont megint nem lehet.
-
27Nobuo27
csendes tag
Lényegében arra használnám, hogy truecrypt-el titkosított fájlok törlése után legyaluljam a meghajtót, hogy ne lehessen visszaállítani. Nem hiszem, hogy linux alatt elintézhetem annyival, hogy jobb klikk/törlés és azt nem lehet visszahozni.
Ezért lenne szükségem egy ilyen programra.
-
27Nobuo27
csendes tag
Tudtok ccleaner szerű programot linuxra? Természetesen elsődlegesen mintre, azért írtam ebbe a topikba. A többmenetes törlés lenne a fontos. Ccleanernél van 35 menetes, arra lenne szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest