Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Megszoktam már a Linuxot. Másfél év használattal, hogy csak az iskolában, illetve ismerősöknél látok Windowst. Én már bal oldalon akarom bezárni az ablakokat, meg hasonló apróságok. Vezérlőpultban el tudok tévedni, mert nem használom, Ubuntun a legtöbb beállítást könnyen megtalálom. Ezért felesleges felraknom a Win8-at. Egyetlen előnye az MS Office lenne, de megvagyok LibreOffice-szal is.
Köszi a válaszokat nektek, akkor valószínűleg az lesz, amit Cyrin írt.

-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
Sziasztok! Kicsit elegem lett így bő másfél év használat után az Ubuntuból. Linux Mintben gondolkodom. Van Win8-as licencem (legális meg minden), de nem látom értelmét felrakni. Játszani nem játszom, de ha játszanék, az Intel HD3000 inkább meggátolna, mint az Ubuntu.
Szóval Linux Mint: Dillema, hogy 16, vagy esetleg 13 LTS (bár Ubuntun is mindig frissítek). A másik, hogy Cinnamon, vagy MATE? Én a Cinnamon felé húzok, van bármi, ami miatt ez nem lenne jó választás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A KDE annyira nem jön be, azért is nem írtam. Mondjuk ez valószínűleg hülyeség, mert azért 2002 óta azért sokat változott a KDE.
Rowon