- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Tegnap összeraktam egy gépet linuxozni, és úgy néz ki, hogy a cinamon mint lesz a befutó. Viszont lenne vele pár problémám, legnagyobb a billentyűzet.
1/ multimédia gombokat érzékeli a rendszer (beállításokban hozzá tudom adni a shortcut-oknál), viszont használni nem tudom őket. Hangerőgombok működnek. Mi lehet a gond?
2/ Ha speciális karaktert akarok írni, akkor altgr+shift-et is kell nyomnom, erre nincs valami megoldás, hogy csak altgr-t kelljen, mint windowsban?Szerk.: Chrome-ban mennek a multimédia gombok, spoti és Celluloid(gyári vedeólejátszó) visziont nem érzékeli őket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Chrome
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest