- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdv, Bocsi, hogy későn írok, de még én is ismerkedem a Linux Mint-tel
(olyan pár napja kezdtem el, de imádom)
Szóval nekem angol van, és a settingsben (beállítások) van egy olyan, hogy "hot coners". A preferences-ben van, ahol a menü az ablak, egy ilyen keretes ablak ikon. Na ha arra rákattintasz, akkor előjön egy ablak, egy téglalap, mind a 4 sarkában egy körcikk van. A bal felső sarkos körcikk az zöld színű, ott a mellette lévő legördülő menüből lehet kiválasztani, hogy disabled ("letitlott"). És akkor már nem fogja ezt csinálni. -
Lacces
őstag
Jah keresgéltem neten, de olyan, mintha a Ci-nél nem lehet változtatni ezt... Csak 3 alap control van bent.
Pedig "felbontásban" jobban bejön nekem, mint a többi ablakkezelő ( a Mate nem szépség díjas). Kisebbek az ikonok alapból is. Pöpec, fejlesztéshez így már jobb a linux -
Lacces
őstag
Hali,
Van jó progi, vagy leírás a megjelenés szerkesztésére? (beállítására?)
Okés, hogy témákat tudtam beállítani, de... az ablakok szürke színe, nagyon bántja a szememet(Cinamonn-t telepítettem)
-
Lacces
őstag
Hali.
Mintben is lehet hasznalni ugyanazokat parancsokat, mint Ubuntuban?
Elsosorban telepitesi parancsokra gondolok ( fejleszto eszkozok, PATH-ok beallitasa)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged