- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
Na nem adtam fel, kicsit keresgeltem meg. Sikerult megoldani.
Nyilvan az fps nem annyi, mint windowson de legalabb tudok jatszani.A kovetkezot telepitettem terminalban:
sudo apt-get install libtxc-dxtn-s2tc0:i386
Utana terminalban futattam a steamet, mar mint onnan inditottam:
force_s3tc_enable=true steam
Majd a steamen belul a CS:GO-t a kovetkezo beallitassal futtatom:
force_s3tc_enable=true
Lehet, hogy az utolso ketto hulyeseg, mert azert kezdo vagyok a linuxban, de SIKERULT!
Mukodokepes lett.
Ezekiel Ston
Szoval probald ki Te is igy, meg masoknak is ajanlom. Remelem tudtam segiteni.lev258
Persze, probaltam mindent a CS-ben, de nem lett jo. Ahogy fentebb irtam, ugy sikerult megoldani. En meg kezdo linuxos vagyok, csak igy tudtam megoldani.Udv Skilly
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Linux Mint 17.1 KDE 64bit van fent. Szeretnek a CS:GO-val jatszani, de mikor a jatekban csatlakozom egy szerverhez vagy sajat magam hostolok, a palya betoltese utana szinte fekete a palya. Nehany objektumot megjelenit, de ennyi. Milyen vga drivert kellene feltennem?
Intel HD 4600-as gpu-val akarok jatszani. Ja amugy az intel oldalarol telepitettem az 1.0.8-as ubuntu 64 bit-es drivert, de igy se jo.Valaszokat elore is koszonom!
Udv Skilly
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest