-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
Hát őszintén szólva, most van a laposon egy jól működő winfos 8.1...de mindenképp kipróbálom amit írtál, mert kíváncsi vagyok így tud-e valami változni nála...
Az asztalin semmi gond nincs MINT alatt. Szépen fut a battle.net is...szóval csak laposon az intel szívatott... -
Skilly
aktív tag
Na nem adtam fel, kicsit keresgeltem meg. Sikerult megoldani.
Nyilvan az fps nem annyi, mint windowson de legalabb tudok jatszani.A kovetkezot telepitettem terminalban:
sudo apt-get install libtxc-dxtn-s2tc0:i386
Utana terminalban futattam a steamet, mar mint onnan inditottam:
force_s3tc_enable=true steam
Majd a steamen belul a CS:GO-t a kovetkezo beallitassal futtatom:
force_s3tc_enable=true
Lehet, hogy az utolso ketto hulyeseg, mert azert kezdo vagyok a linuxban, de SIKERULT!
Mukodokepes lett.
Ezekiel Ston
Szoval probald ki Te is igy, meg masoknak is ajanlom. Remelem tudtam segiteni.lev258
Persze, probaltam mindent a CS-ben, de nem lett jo. Ahogy fentebb irtam, ugy sikerult megoldani. En meg kezdo linuxos vagyok, csak igy tudtam megoldani.Udv Skilly
-
lev258
veterán
Azt az Intel frissítő progit 14.10 alatt nem is ajánlják (a Mint 14.04 alapú). Amúgy phoronix-on láttam teszteket HD 4600-zal és ott nem jeleztek problémákat. Kíváncsi lennék, ez esetleg Mint specifikus dolog-e, vagy egyéb oka van. Esetleg a játék grafikai beállításaival próbáltál játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest