- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
Hát őszintén szólva, most van a laposon egy jól működő winfos 8.1...de mindenképp kipróbálom amit írtál, mert kíváncsi vagyok így tud-e valami változni nála...
Az asztalin semmi gond nincs MINT alatt. Szépen fut a battle.net is...szóval csak laposon az intel szívatott... -
Skilly
aktív tag
Na nem adtam fel, kicsit keresgeltem meg. Sikerult megoldani.
Nyilvan az fps nem annyi, mint windowson de legalabb tudok jatszani.A kovetkezot telepitettem terminalban:
sudo apt-get install libtxc-dxtn-s2tc0:i386
Utana terminalban futattam a steamet, mar mint onnan inditottam:
force_s3tc_enable=true steam
Majd a steamen belul a CS:GO-t a kovetkezo beallitassal futtatom:
force_s3tc_enable=true
Lehet, hogy az utolso ketto hulyeseg, mert azert kezdo vagyok a linuxban, de SIKERULT!
Mukodokepes lett.
Ezekiel Ston
Szoval probald ki Te is igy, meg masoknak is ajanlom. Remelem tudtam segiteni.lev258
Persze, probaltam mindent a CS-ben, de nem lett jo. Ahogy fentebb irtam, ugy sikerult megoldani. En meg kezdo linuxos vagyok, csak igy tudtam megoldani.Udv Skilly
-
lev258
veterán
Azt az Intel frissítő progit 14.10 alatt nem is ajánlják (a Mint 14.04 alapú). Amúgy phoronix-on láttam teszteket HD 4600-zal és ott nem jeleztek problémákat. Kíváncsi lennék, ez esetleg Mint specifikus dolog-e, vagy egyéb oka van. Esetleg a játék grafikai beállításaival próbáltál játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest