- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mintlin22
újonc
-
mintlin22
újonc
válasz
shadow1901 #15479 üzenetére
Mate, annak kell a legkisebb erőforrás állítólag, de még csak időnként nézek rá, tanulgatom.
A menüjét nagyon rossznak tartom, pici felületen nyílik meg, pedig egy normális ablakot megérdemelne, hogy lehessen látni, milyen programok vannak telepítve
-
mintlin22
újonc
válasz
shadow1901 #15476 üzenetére
Mindenkinek:
Megtaláltam a hibát!Linux Mint alatt egér beállításoknál a másik ablaknál ki kell kapcsolni az alapból bepipált két-háromujjas kattintások engedélyezését, és rögtön működik a jobb egérgomb.
Hát erre nem gondoltam.
-
mintlin22
újonc
válasz
NeoPampalini #15470 üzenetére
Új ablakban megnyitni sima liba, a linken jobb katt, majd a kontext menüből kiválasztod, hogy új ablakban nyissa meg.
Én is így gondoltam, de bal egérgombhoz hasonlóan azonnal rákattint és megnyitja a linket ugyanabban az ablakban.
Mozilla Firefox 139-es Linux Mint változata.
Igen, touchpad, de gondolom, ugyanaz, mint az egér, vagy mégsem?
-
mintlin22
újonc
Üdv,
most ismerkedek a Linux Mint 22-vel, furcsa, hogy az egér jobb gombját is bal gombként kezeli.
A dokumentációban nem találom, hogyan lehet az egér jobb gombját úgy használni mint win alatt, hogy csak megnézni a link címét ellenőrzésként, vagy új ablakban megnyitni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged