- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy jó kis linuxos videókonvertáló progit, mp4-ből avi-t kellene varázsolnom és nincs kedvem tovább keresgélnem, ill. átcuccolnom egy wines gépre.
Előre is köszi -
lujo10
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy kipróbálnám az LM-t (előtte közöm nem volt a Linuxhoz), de már az elején kiderült, hogy 4 verzió közül lehet választani (Cinnamon, Mate, KDE, Xfce), na de melyiket. Próbáltam utánaolvasni, hogy nagyjából miben különböznek egymástól (mert ahogy nézem a gépigényük kb. azonos), de ezek az infók úgy tűnik kevésnek bizonyultak, vagy csak rosszul kerestem, mindenesetre mostanra egy kicsit bele is kavarodtam. Szóval szeretnék valakit megkérni, hogy segítsen a számomra legjobb kiválasztásában, a gép egy régi ASUS X51L noti: T2390, 2GB RAM, Intel GMA X3100 VGA, leginkább netre és filmnézésre használva.
Előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest