-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy jó kis linuxos videókonvertáló progit, mp4-ből avi-t kellene varázsolnom és nincs kedvem tovább keresgélnem, ill. átcuccolnom egy wines gépre.
Előre is köszi -
lujo10
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy kipróbálnám az LM-t (előtte közöm nem volt a Linuxhoz), de már az elején kiderült, hogy 4 verzió közül lehet választani (Cinnamon, Mate, KDE, Xfce), na de melyiket. Próbáltam utánaolvasni, hogy nagyjából miben különböznek egymástól (mert ahogy nézem a gépigényük kb. azonos), de ezek az infók úgy tűnik kevésnek bizonyultak, vagy csak rosszul kerestem, mindenesetre mostanra egy kicsit bele is kavarodtam. Szóval szeretnék valakit megkérni, hogy segítsen a számomra legjobb kiválasztásában, a gép egy régi ASUS X51L noti: T2390, 2GB RAM, Intel GMA X3100 VGA, leginkább netre és filmnézésre használva.
Előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged