- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy kipróbálnám az LM-t (előtte közöm nem volt a Linuxhoz), de már az elején kiderült, hogy 4 verzió közül lehet választani (Cinnamon, Mate, KDE, Xfce), na de melyiket. Próbáltam utánaolvasni, hogy nagyjából miben különböznek egymástól (mert ahogy nézem a gépigényük kb. azonos), de ezek az infók úgy tűnik kevésnek bizonyultak, vagy csak rosszul kerestem, mindenesetre mostanra egy kicsit bele is kavarodtam. Szóval szeretnék valakit megkérni, hogy segítsen a számomra legjobb kiválasztásában, a gép egy régi ASUS X51L noti: T2390, 2GB RAM, Intel GMA X3100 VGA, leginkább netre és filmnézésre használva.
Előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest