Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy kipróbálnám az LM-t (előtte közöm nem volt a Linuxhoz), de már az elején kiderült, hogy 4 verzió közül lehet választani (Cinnamon, Mate, KDE, Xfce), na de melyiket. Próbáltam utánaolvasni, hogy nagyjából miben különböznek egymástól (mert ahogy nézem a gépigényük kb. azonos), de ezek az infók úgy tűnik kevésnek bizonyultak, vagy csak rosszul kerestem, mindenesetre mostanra egy kicsit bele is kavarodtam. Szóval szeretnék valakit megkérni, hogy segítsen a számomra legjobb kiválasztásában, a gép egy régi ASUS X51L noti: T2390, 2GB RAM, Intel GMA X3100 VGA, leginkább netre és filmnézésre használva.
Előre is

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon