- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
derivalt #1742 üzenetére
Ha állítólag tényleg olyan okos vagy, akkor milyen egy fórumon dicsekedsz, miért nem kezdesz magaddal valami értelmeset a való életben, vagy keresel a szuperképességeiddel pénzt fórumozás helyett? Másrészt, ha olyan zseni vagy, lehetne annyi eszed, hogy nem reklámozod a 8 osztályod. Nem fontos, és anonim a fórum, úgyse nyomozta volna ki senki.
Aztán meg senki nem kérte, hogy a Linuxát megjavítsd, mert adott esetben el sem romlott, aztán még mindig adódna a kérdés, hogy miért pont neked kéne javítanod. Az ilyen egy nap alatt rájövős dolgokra aludni kell néhányat.
-
Varga Ferenc
csendes tag
válasz
derivalt #1733 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy a felvett tárolók után fel kell rakni annyi multimédiás szoftvert amennyit bírtok (devede ogmrip ryrthmbox, xbmc + codececek multimédiás konténerek szóval annyit ami csak eszetekbe jut, és a leírt kernel frissítés után fefutatattatni az előbb beírt FFMPEGET és OPENSSLT, majd kernel fríssítés, majd megint FFMPEG ÉS OPENSSL, és a LÉNYEG: Ezek után lefuttatni a legszigorúbb beállítások mellett a BLEACHBITET mind rendszergazdai, mint normál beállítások mellett az kitöröl egy csomó nem odavaló beállítást és csak a szükségest és teszi alapértelmezetté és hogy az egészet összehozzátok megint le kell futtatni az FFMPEGET ÉS OPENSSLT és világbajnok linuxotok lesz. És csinálni a Kendek által készített biztonsági mentést. Utána már csak azzal kell törődni hogy telepítsétek az érkező frissítéseket.
ÉS BEFEJEZTEM! TÖBB NINCS. ELNÉZÉST KÉREK A MODERÁTOROKRÓL! CSAK AZT SZERETNÉM HOGY A LINUX VILÁGBAJNOK LEGYEN!
ÉN befejzetem! ÉS több másik nickem nem lesz!!!!!!!
http://bleachbit.sourceforge.net/download/file?file=bleachbit_1.6_all_ubuntu1404.deb
-
válasz
derivalt #1742 üzenetére
"Régóta tudom hogy zseni vagyok egy mondatból egy szóból ki tudom emelni a lényeget "
Ne, ennek örülök, mert akkor csak kiszűröd az utóbbi hozzászólásainkból, hogy jelenleg nem kérünk a hathatós segítségedből! Jó,hogy röviden bemutattad képességeidet, így, ha valaki nem elégszik meg a MINT normál beállításaival, bizonyára kizárólag hozzád fog fordulni segítségért!
Azt javallom, hogy ha ekkora őstudással rendelkezel, vesd magad bele kicsit az LFS vagy a Gentoo rejtelmeibe, az inkább kihívás egy ilyen zseninek, a MINT- et jelenleg nagyanyám is könnyűszerrel kutyulássza, akár a rántást a pörgölt alatt.
Talán még az Archos srácokra is ráférne a segítség, sokan biztos eldobják az agyukat, ha megjelensz nekik!
(#1740) exchanger
Gabika néne tényleg igen okos asszonyka, nekem nagy kedvencem! Hogy mér'?
Cak! -
válasz
derivalt #1737 üzenetére
Ubuntut nem használok, az eredeti nickemet meg nem tudtam reaktíválni, mert új jelszó kérés nem működött inaktív előfizetői email cím miatt!
Nem bántottál meg, én se akarnálak, de ez a nick analizálás egyáltalán nem tartozik a topic témakörébe!Egyébként szerinted sok összetűzés miatt tényleg ugyanazon névvel + a 2 jelennék meg újra rejtőzésképpen?
Te valóban zseni vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Airsoft
- Megújult a PROHARDVER!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged