Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iGO Primo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
derivalt
csendes tag
válasz
exchanger
üzenetére
Ne küzdj ellenem, én nem vagyok az ellenséged, te félted a linuxodat tőlem pedig én nem rontani hanem javítani akarok rajta és annyira beléd égett az eddig megszerzett tudás hogy nem mersz és elvből nem is akarsz változtatni rajta. De hogy a tényekre térjünk, egyszer kitöltöttem egy logikára alapuló online IQ tesztet és 230 pontot mutatott.
-
derivalt
csendes tag
válasz
exchanger
üzenetére
Nem fogod elhinni 8 általános a végzettségem, csak későn érő típus voltam (mint általában a zsenik többsége), az iskolában sosem voltam jó tanuló (mint általában a zsenik többsége), van egy kis pszichés problémám is és mindazt amit leírtam kb egy hét alatt jöttem rá. Régóta tudom hogy zseni vagyok egy mondatból egy szóból ki tudom emelni a lényeget és olyan a memóriám hogy beleég minden egy pillanat alatt.
-
-
válasz
exchanger
üzenetére
Ez a hivatalos oldaluk szerintem: http://linuxmint.com/ amit linkeltél az egy tükör szerver, ahol a MINT is fenn van, de van még pár más disztró, majd pislantsd meg.
http://ftp.heanet.ie/pub/
-
válasz
exchanger
üzenetére
Hivatalos oldalon még nincs most sem. A kettéváló frissítési lehetőség mondjuk jobban érdekel, főleg, hogy miként oldják meg. Eddig a MINT- nél nem nagyon működött a disztrófrissítés, legalábbis könnyű megoldása nem volt.
Telda
Device driver manager
(L:http://www.noobslab.com/2014/01/linux-mint-driver-manager-and-device.html)ddm(/L)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon