- Magisk
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Phobion #10795 üzenetére
Igen, így is meg lehet oldani. De ahogy írod másodjára, az ugyanaz, amit én írtam, hogy kézzel adod meg neki a földrajzi koordinátáidat, ahhoz nem kell Gnome locations.
Egyébként mikor én használtam Redshiftet, én nem földrajzi behatárolás alapján állítottam be, hanem hogy ha elindítottam, akkor mindig vegye le teljesen a színhőmérsékletet, ne variáljon nappal-éjszaka-fokozatosság között. Ha meg nem kellett, kikapcsoltam.
A Mintet könnyen át tudod állítani angolra a nyelvi beállításoknál. Nem kell újratelepíteni.
-
Frawly
veterán
válasz
Phobion #10792 üzenetére
Úgy, hogy a terminálban futtatod, úgy próbáld meg állítgatni a Redshiftben a színhőmérsékletet, közben nézd a terminálablakban, hogy írogat-e újabb hibasorokat. Azt értem, hogy nem fog állítani semmit, hatástalan lesz, nem is az a lényeg, hogy ír-e ki új hibasort a terminálba.
Ezek, amiket most ír, nem kritikus hibák, a GUI felületet érintik csak, nem a Redshift tényleges működését.
(#10791) lev258: igazad van, az is lehet a baja, hogy nincs neki megadva a pontos földrajzi hely. A Google Maps-en kéne ellenőriznie a kollégának, hogy ahol lakik, az pontosan milyen szélesség, hosszúság, és azokat a koordinátákat kell beadagolni Redshiftbe.
-
NeoPampalini
senior tag
-
válasz
Phobion #10789 üzenetére
redshift-gtk
Ezt írd be a terminal ablakába és Enter határozottan lenyom.
Nem is tudtam, hogy nekem ez fenn van alapból, beírtam és halvány tepertőszínű lett a képernyő.
De a lényeg, hogy ha terminalból indítasz programokat és valami gubanc van vele, a terminal kimenet tartalmazhat hasznos információkat a hibával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged