- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Phobion #10795 üzenetére
Igen, így is meg lehet oldani. De ahogy írod másodjára, az ugyanaz, amit én írtam, hogy kézzel adod meg neki a földrajzi koordinátáidat, ahhoz nem kell Gnome locations.
Egyébként mikor én használtam Redshiftet, én nem földrajzi behatárolás alapján állítottam be, hanem hogy ha elindítottam, akkor mindig vegye le teljesen a színhőmérsékletet, ne variáljon nappal-éjszaka-fokozatosság között. Ha meg nem kellett, kikapcsoltam.
A Mintet könnyen át tudod állítani angolra a nyelvi beállításoknál. Nem kell újratelepíteni.
-
Frawly
veterán
válasz
Phobion #10792 üzenetére
Úgy, hogy a terminálban futtatod, úgy próbáld meg állítgatni a Redshiftben a színhőmérsékletet, közben nézd a terminálablakban, hogy írogat-e újabb hibasorokat. Azt értem, hogy nem fog állítani semmit, hatástalan lesz, nem is az a lényeg, hogy ír-e ki új hibasort a terminálba.
Ezek, amiket most ír, nem kritikus hibák, a GUI felületet érintik csak, nem a Redshift tényleges működését.
(#10791) lev258: igazad van, az is lehet a baja, hogy nincs neki megadva a pontos földrajzi hely. A Google Maps-en kéne ellenőriznie a kollégának, hogy ahol lakik, az pontosan milyen szélesség, hosszúság, és azokat a koordinátákat kell beadagolni Redshiftbe.
-
NeoPampalini
senior tag
-
válasz
Phobion #10789 üzenetére
redshift-gtk
Ezt írd be a terminal ablakába és Enter határozottan lenyom.
Nem is tudtam, hogy nekem ez fenn van alapból, beírtam és halvány tepertőszínű lett a képernyő.
De a lényeg, hogy ha terminalból indítasz programokat és valami gubanc van vele, a terminal kimenet tartalmazhat hasznos információkat a hibával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest