- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#21078528 #7237 üzenetére
Igen, előbb-utóbb valóban kikopnak a régi rendszer alapok. Ráállok valamikor, csak mindig van valami, ami elépriorít.
Most például másik helyiségbe kéne diszlokálnom a desktopot AP-s routerral, szét kéne szednem valahogy a laptopot, már egy marék csavart kiszedtem, de még mindig nem akar szétjönni, hogy kiszedjem a ventilátort belőle. Ezek vannak, remélem még MBR rendszer élete alatt sikerül valamit ezekből megoldanom és utána irány az EFI/GPT, még a winx-et is megnézem!
-
válasz
#21078528 #7231 üzenetére
Köszi a javaslatot! No, kipróbálom holnap a laptop SSD-jét úgyis átraktam a desktopba, azon nincs semmi, ami nem veszthető.
GPT-re konvertálás gondolom gparted-ből egyszerű lesz.Hasznos leírások, bár elsőre totál semmit nem fogtam fel az egészből.
Igazából ha nem annyira vagyok odáig a Winx-ért, akkor ellennék én MBR-rel is még egy jó darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tesla topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózatokról alaposan
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dell notebook topic
- Xbox Series X|S
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest