- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
poirot #14688 üzenetére
Odafigyelek mondjuk én is, de ettől még nem fog frissülni, kb 4-5 éve távolították el innen a Topikgazdát, azelőtt még kettő is volt. Sajnos amit anno megírtam, már nagyon elavult, be is jelentkeztem pár éve, hogy rakjanak be újra Tg-nek mindenféle extra jogosultságok nélkül, csak az Összefoglaló életbentartására, de nem jött össze. Az sem járható út, hogy megírja valaki és Moderátort megkéri, hogy rakja be, mert egyszer ezt csináltam és totál katyvazt csinált a segítő Moderátor és csak egy megelőző verzióra sikerült visszaállítani, kvázi még elavultabb lett. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest