Hirdetés
- Mobil flották
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A háttérképpel nem lenne baj magában, szerintem szép (nekem kicsit nőies lenne, de az én vagyok), és megy a zöldes Cinnamon-témához is, amivel a Mint jön. Csak a háttérkép-beállításoknál jelöld be, hogy húzza szét akkorára (a képarányokat megtartva), amekkora az asztal felbontása (a nem lokalizált Mintben angolul best fit vagy talán fill néven fut ez az opció, nem tudom minek magyarították). A Conkyban nem látok kivetni valót szemre, bár azt nem értem, hogy pontosan mit szeretnél benne megvalósítani, ami nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon