- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A háttérképpel nem lenne baj magában, szerintem szép (nekem kicsit nőies lenne, de az én vagyok), és megy a zöldes Cinnamon-témához is, amivel a Mint jön. Csak a háttérkép-beállításoknál jelöld be, hogy húzza szét akkorára (a képarányokat megtartva), amekkora az asztal felbontása (a nem lokalizált Mintben angolul best fit vagy talán fill néven fut ez az opció, nem tudom minek magyarították). A Conkyban nem látok kivetni valót szemre, bár azt nem értem, hogy pontosan mit szeretnél benne megvalósítani, ami nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon