- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
0xmilan
üzenetére
Nekem nincs.
Nemrég frissítettem 18.3-ra.Úgy nem is lesznek benne azok a programok, amik csak a 18.3-ban default-ok, épp minap volt erről szó, hogy nincs fenn alapból a Timeshift sem. (ill. nem rakja fel a frissítés, mert a repoban már ott van) A verzióupgrade csak az alapokat frissíti meg ami addig fenn volt. Sokan nem is szeretik a Mintnél nem túl régen bevezetett verziófrissítést, ez az egyik oka gondolom.
Szóval ennek nincs hozzá köze:
Jó ideje az update managerem se működik rendesen: "Could not refresh the list of updates". Lehet, hogy köze van hozzá?
Nem tudom ennek mi az oka nálad, a laptopon van egy így frissített Mint, abban az energotel/kfki repo páros van és megy mindenhol a frissítés. Nemrég frissült a mintupdate 5.3.2-re, lehet, hogy az nem frissül terminalból, bár az fura lenne. Csekkold le a mintupdate verzióját és szerintem nézd meg a repocsekkolót is, bár ez nem lehetne oka a fenti jelenségnek.
Viszont nálam volt egy érdekes jelenség 18.2-nél, a kisalkalmazásokat, desktop appleteket nem volt hajlandó frissíteni a Rendszerbeállítón belül, pedig a normál frissítések mentek, így a repok jók voltak. Nem tudtam rájönni, mi volt ennek az oka, nálad is lehet valami hasonló forrású bug. Az is fura, hogy ezt a desktopon csinálta, laptopon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nemrég frissítettem 18.3-ra.
Rowon