- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
30z.Samu #8369 üzenetére
Elvileg azért tükörszerverek, mert ugyanazon csomagokat tárolják. Viszont az a bizonyos tükrözés nem mindegyiknél történik meg ugyanúgy és kellően sűrűn. Én egyszer a szegedivel jártam úgy, hogy hetekig nem frissült rajta pár csomag, ami nálam meg függőségi problémaként jelentkezett egy másik telepítésekor.
-
válasz
30z.Samu #8369 üzenetére
Nem csak nálad érdekes, de ha például nem frissítesz telepítés vagy upgrade előtt, akkor nem lesz jó a dolog, mert a tükörszerver nem frissül. Azért jó a terminalos parancs, mert az egyben frissíti is a tárolókat és lefut az upgrade is:
sudo apt update && sudo apt upgrade
Nekem ezek közül az első és a negyedik szokott mindig jó lenni. Úgy választottam ki, hogy ezeket mindig láttam a listában, így azt gondoltam, hogy jók lesznek, ha nem is ezek a leggyorsabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Tőzsde és gazdaság
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest