- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Egy óra, két rendszer
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
30z.Samu #8369 üzenetére
Nem csak nálad érdekes, de ha például nem frissítesz telepítés vagy upgrade előtt, akkor nem lesz jó a dolog, mert a tükörszerver nem frissül. Azért jó a terminalos parancs, mert az egyben frissíti is a tárolókat és lefut az upgrade is:
sudo apt update && sudo apt upgrade
Nekem ezek közül az első és a negyedik szokott mindig jó lenni. Úgy választottam ki, hogy ezeket mindig láttam a listában, így azt gondoltam, hogy jók lesznek, ha nem is ezek a leggyorsabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest