Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
& Syl
Abszolút meggyőztetek, mondtam is, szégyellem magam az írásom miatt. Ti vagytok az ászok SSD ügyben!

2 megjegyzés:
- a régebbi SSD sokkal strapabíróbbak voltak, pár hét/hónap Flash SSD topik olvasása és az ajánlott SSD-k topikja alapján ezt szűrtem le, nem véletlen vettem a már kifutó Intel 520-at én sem.
- pár hétig át kellett egy notiba raknom az SSD-t és HDD-ről futtattam a Mint-et. Kicsit lassabban bootolt, amúgy nem vettem észre szignifikáns különbséget futás alatt, ha Win volna fenn, akkor más lenne a helyzet, de mi Linux topikban beszélgetünk.

HDD meg adattárolásra nagyon jó
Ja, már ha a WD Redekre gondolsz, csak nekem WD1003FZEX-em van, az nem éppen adattárolásra való, ne mondjunk már ilyen sületlenséget, hogy a HDD az adattárolásra való!

Kímélgetni a külső (mechanikai) behatások, túlmelegedés miatt kell inkább, főleg az utóbbit.
Inkább csak az utóbbit!
Köszönöm nektek amúgy, hogy felnyitottátok a szemem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem azért mindenki nem veszi be azt, amit írtok
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon