Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
Közben rájöttem... van az indítópultnak egy másik oldala is.
Ha kiléptem a a Mobloquer-ből, és megnyomtam a "futó alkalmazások megjegyzése" gombot, akkor nem indult el automatikusan, tehát előzőleg valamikor csinálhattam egy mentést. Ami fel sem tűnhetett, mert ezek szerint a lista rejtett hogy mit is mentettünk el. Azért ennyire nem kéne egyszerűsíteni szerintem.
A lényeg hogy a "láthatatlan listából" törölve a Mobloquer-t, majd az indítópulthoz hozzáadva tudom indítani kis méretben a megadott paraméterrel. Viszont ha megint a "futó alkalmazások megjegyzése" gombot nyomom, megint kétszer indul el
Dehát nem nyomkodom akkor. Kíváncsi leszek azért hol lehet ezt a láthatatlan listát megnézni és módosítani 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dehát nem nyomkodom akkor. Kíváncsi leszek azért hol lehet ezt a láthatatlan listát megnézni és módosítani
Rowon