Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
Közben rájöttem... van az indítópultnak egy másik oldala is.
Ha kiléptem a a Mobloquer-ből, és megnyomtam a "futó alkalmazások megjegyzése" gombot, akkor nem indult el automatikusan, tehát előzőleg valamikor csinálhattam egy mentést. Ami fel sem tűnhetett, mert ezek szerint a lista rejtett hogy mit is mentettünk el. Azért ennyire nem kéne egyszerűsíteni szerintem.
A lényeg hogy a "láthatatlan listából" törölve a Mobloquer-t, majd az indítópulthoz hozzáadva tudom indítani kis méretben a megadott paraméterrel. Viszont ha megint a "futó alkalmazások megjegyzése" gombot nyomom, megint kétszer indul el
Dehát nem nyomkodom akkor. Kíváncsi leszek azért hol lehet ezt a láthatatlan listát megnézni és módosítani 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dehát nem nyomkodom akkor. Kíváncsi leszek azért hol lehet ezt a láthatatlan listát megnézni és módosítani
Rowon