Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Reszkess, barátom! :D
    Évek óta oltasz a Minttel, hát most rászántam magam! Win8 mellé pattintottam fel (17.2 cinnamon) és a belakásnál rögtön belefutottam két "apróságba".
    - OneDrive kliens kellene (ha már egyszer WP telefont vettem :B ), de az itt adott leírás már nem jó. A onedrive-d.zip letöltésénél Not Found van. És amiket a neten találtam, egyik sem vált be. Ha sikerült is feltelepíteni, elindulni már nem akar. :O
    Ha valakinek van működő OneDrive Sync megoldása, ne tartsa magában! Köszi!
    - Aki egy gépen mindkét rendszert használja, hogy oldja meg az adatmegosztást? Külön partíció? Milyen fájlrendszer? Mert a Win8 C:\-t nem szeretném állandóra felmountolni Mint alá.
    :R

Jaj, már reszketek is! :) de nem fog sokáig tartani, mert ledobod a parókád a Mint-től-főleg eOS után!
    Örülök, hogy kipróbálod a Linuxot más dimenzióban is.

Hogy látom az éjjeli-bagoly kérdéseket már meg is válaszolták fórumtársak, lolka1980 válasza jó kell, hogy legyen az OD problémára, az általad linkelt leírás amúgy is elég pongyola/túl rövid, főleg ezekhez képest:

How to Sync Files with Your OneDrive Account on Ubuntu 14.04
    OneDrive-D Syncs Files to and from Microsoft OneDrive on Ubuntu
    ezeket a hozzáírt kérdések miatt is linkeltem

Itt is épp a más dimenziót írják! ;]
    Gondolom a python-od nem túl régi, de érdemes lecsekkolni, a Mint nem mindig a legfrissebb dolgokkal operál:

ubyegon@mint17 ~ $ python3 --version
    Python 3.4.0

Nekem ez van, de most a 4.1.x kerneles Mint-et használom, ez se mindegy, például minap a friss 41-es FF mint verzió a normál kerneles Mint-en nem futott megfelelően.

Kíváncsi vagyok, hogyan haladsz ezzel a OD-vel és majd mi lesz a véleményed a Mint-ről!

• lolka1980
    aktív tag

Évek óta oltasz a Minttel, hát most rászántam magam! Win8 mellé pattintottam fel (17.2 cinnamon) és a belakásnál rögtön belefutottam két "apróságba".
    - OneDrive kliens kellene (ha már egyszer WP telefont vettem :B ), de az itt adott leírás már nem jó. A onedrive-d.zip letöltésénél Not Found van. És amiket a neten találtam, egyik sem vált be. Ha sikerült is feltelepíteni, elindulni már nem akar. :O
    - Aki egy gépen mindkét rendszert használja, hogy oldja meg az adatmegosztást? Külön partíció? Milyen fájlrendszer? Mert a Win8 C:\-t nem szeretném állandóra felmountolni Mint alá.

Szia!
    "Onedrive"
    Én ez alapján csináltam annó.
    De találtam mást is.

• fradi81
    veterán

Nálam adatokra van egy ntfs partíció(d:) a windows(c:) mellett.

Új hozzászólás Aktív témák