Hirdetés
- Mobil flották
- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
fradi81
üzenetére
Betettem a régi win hdd-t (Samsung HD160HJ) és probléma nélkül megjelent a Mint menüben ill. másolni is engedte (átlag 65mb/s) a fájlokat, engedélyek nélkül.
Kereső nem adott találatot és a vezérlőpult/billentyűzet beállításokban sem találtam rá lehetőséget ezért kérdezném hogy rendszerindítással egyidőben bekapcsoló numlock-hoz mit és hol kell beállítani/szerkeszteni?
17.2 Mate 64
Másik kérdésem pedig az Opera és Firefox profilokkal kapcsolatos.
Azt írja pl Opera névjegy hogy a profilt /home/felhasználónév/.config/opera alatt találom.
Nos itt nincs vagy esetleg mint win alatt rejtett mappák/fájlok formályában.
Ezeket hogyan lehet előcsalni vagy rossz helyen kerestem volna? -
syler123
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Kipróbáltam, Transmission, qbittorrent, Deluge. Mind csinálja, nem a torrent klienssel van a baj. Sőt régebben használtam Openelec alatt is Transmissiont, de akkor ezek szerint azzal is ez volt a baj, egyedül Windows alatt működik jól a wifi stick.
Esetleg tudtok 1 100%-ig Linux kompatibilis wifi stick-et ajánlani? De gondolom a legbiztosabb a kábel lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon