Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
Írtad, hogy soknak érzed a Cinnamont, ezt mi alapján lehet eldönteni? Tehát pl. erre a laposra akkor ubuntut sem érdemes feltolni? Vagy van az a Zorin típus az sem lenne jó? Vagy maradjak a Mint nél csak rakjam fel a Mate verziót?
Most kicsit összekavarodtam, azt hittem mindegyik linux sokkal kisebb igényű mint a winfosok.
-
ElGatto
aktív tag
Alapvetően azért választottam a Mint-et mert ez tűnt a legjobban win***-hoz hasonlónak. Abból is a Cinnamon adja a kinézetet a legjobban nem? (Ubuntu-val nem nagyon tudtam eddig megbarátkozni.)
Akkor ezzel a gép / mint párossal nem fog összejönni ha jól veszem ki a szavaidból.
Mate-t most nézem az nem magyar és nem is windowsos?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon