Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cappa72
    nagyúr

Igazán nincs mit...ha már beugrott, hogy nem vagy kisegítve a Cinnamonos ötleteimmel! ;)

Aztán a /home-ból meg megpróválom visszaállítani azt, amit lehet.

Atyaég, ez azért nem aprómunka lesz, 16.04 konfigjai....hűt ezzel elleszel egy darabig, de remélem sikerül valami, mert tudom, hogy nem véletlen próbálod áthozni 21-be is. Nekem szerencsére nincsenek ilyen függőségeim, egyedül a rengeteg torrent fájlt kell áthoznom. Nem csinálom automata kimentéssel, mert egyszer elszúrtam és elkezdett mindent újra letölteni.... :W Azt a rengeteg Linuxos iso-t....el tudod képzelni! :D

Az asztali gépen már korábban volt 16.04 -> 20.04 ubuntu átállás, így tudom mi vár rám :D.
    A nagyobb fájlokat (filmek, iso-k) már átmásoltam korábban. így nem kerül rsync-kelésre (szép magyar szó...)
    A mázli az, hogy a laptop, amire megy majd a Mint21 az elsődlegesen zenehallgatós/filmnézős gép, így túl sok konfig talán nem is lesz; lekérem a telepített cuccok listáját, azokat visszatelepítem, aztán majd megnézem a "."-s könyvtárakat is.
    (igazából ami fontos az a levelezés adatbázisa, a többi pótolható - ez viszont eddig nemokozott egyetlen főverzióváltásnál sem problémát.)

Új hozzászólás Aktív témák